12. září 2022 • 16:00

Nový generální partner Sparty. Bere přímého rivala sponzora extraligy

Autor: ok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovský nápis obchodního řetězce Billa nad černým eskem se výrazně zmenší. Hlavní místo nově zaujme Fortuna, která se stává generálním partnerem hokejistů Sparty. „Spolupráce se společností Fortuna nám v této složité době přináší ještě větší stabilitu. I díky tomuto spojení máme nadále možnost pomýšlet na nejvyšší cíle,“ říká generální manažerka Sparty Barbora Snopková Haberová.



Těsně před startem nového soutěžního ročníku hlásí Sparta novou posilu. Nejde o hráče, ale sponzora. Tím se nově stává sázková kancelář Fortuna. Právě s jejím velkým logem na dresu budou Pražané brázdit ledy Tipsport extraligy.

Fortuna po šesti letech nahrazuje na výsadním místě Billu, která byla generálním partnerem klubu posledních šest let. A právě na dobu příštích šesti let se nyní Sparta dohodla s Fortunou, která byla už v minulé sezoně jejím hlavním partnerem.

„Spolupráce se společností Fortuna nám v této složité době přináší ještě větší stabilitu. I díky tomuto spojení máme nadále možnost pomýšlet na nejvyšší cíle,“ říká generální manažerka Sparty Barbora Snopková Haberová.

„Navazujeme na úspěšnou sezonu, po které nám bylo ctí povýšit spolupráci až na úroveň generálního partnera, kterým budeme v následujících šesti sezonách. Spolupráce se Spartou má pro nás tři hlavní důvody. Silná značka, vysoké ambice a skvělá základna fanoušků,“ uvedl David Vaněk, generální ředitel české Fortuny.

V rámci představení partnera Sparta odtajnila i podobu nových dresů, které budou kombinovat bílé a černé prvky. Dříve tradičně rudé „S“ jde dočerna na obou variantách trikotů. Nad hrudí bude logo Fortuny. Billa se přesouvá v menší podobě nad něj. Nadále zůstává generálním partnerem mládeže. „Spolupráci Sparty a Fortuny vnímám jako spojení dvou moderních a progresivních značek,“ dodává Snopková Haberová.

Už během minulé sezony se pak holešovický zimní stadion přejmenoval z Tipsport areny na Sportovní halu Fortuna.

Útočník Sparty Dominik Simon představuje nový domácí dres Pražanů
Útočník Sparty Dominik Simon představuje nový domácí dres Pražanů

HC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud