Zdeněk Janda
16. února 2024 • 22:03

Že chce Voráček koupit Kladno a Jágr odmítl? Fáma. Žádný zájemce není

Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PITTSBURGHU | I když Jaromír Jágr je teď uprostřed slávy, při níž ho ocení Pittsburgh, tak v Česku se stále řeší osud jeho Kladna. To přerušilo sérii 17 porážek v řadě a uspělo po boji v Brně (3:2p). Intenzivně v poslední době prosakují spekulace, že Jakub Voráček a někteří další hráči údajně nabídli Jágrovi, že klub odkoupí. A legendární majitel odmítl, zmínili to i fanoušci. Podle informací iSport.cz ovšem k ničemu takovému nedošlo. Jde o výmysl.



Druhý nejproduktivnější Evropan v historii NHL aktuálně absolvuje v Pittsburghu náročný program, během pátečního odpoledne Jaromíra Jágra mimo jiné čekalo setkání se starostou města. Potom další oficiality.

Anketa

Udrží se hokejisté Kladna v extralize?

ANO
NE

Osud Rytířů ovšem na dálku sleduje. Když příznivci klubu vyložili svoje důvody, proč přestávají aktivně fandit, zmínili i to, proč slavný majitel odmítl nabídku na koupi, kterou mu měli předložit mimo jiné Jakub Voráček a další kladenští hráči.

Web iSport.cz to začal ověřovat, kontaktoval i samotného Voráčka. Ale také podle něj jde o výmysl, který se nezakládá na pravdě. Nic takového podle zdrojů Sportu neplánují ani další hráči.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
5
Finále
Články odjinud


Články odjinud