22. listopadu 2012 • 17:00

Nová přítelkyně? Jágr volá Bartošové, ale nebere to. Tak posílá řidiče

Autor: bko, bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr zase ukázal svůj smysl pro humor. Na svém facebookovém profilu (facebook.com/68Jagr), kde čile komunikuje s fanoušky, které nazývá hokejovou rodinou, si dělá legraci z jedné sázkové kanceláře, která vypsala kurzy na to, kdo bude jeho novou partnerkou.



"AHOJ!Docela jsem se zasmál. Sázková kancelář Fortuna vypsala kurz 8000:1 na to,že moje další partnerka bude Iveta Bartošová. To už za to stojí!" napsal Jágr do svého statusu. Ten za necelou hodinu nasbíral téměř 10 tisíc "lajků".

A hokejová hvězda svůj ďábelský plán rozvíjí dál. "Pokusím se s ní nějak domluvit, respektive s jejím současným přítelem Rychtářem, jestli do toho nechtějí jít," směje se Jágr a počítá: "Pokud bychom se domluvili, dal bych vám včas vědět, každá vsazená stokoruna by vám přinesla skoro MILION!"

Foto facebook.com/68jagr

Většinu by prý sice věnoval na charitu, "ale i tak si myslím, že bychom pořád byli nejbohatší hokejová rodina!" baví se nejlepší Evropan v historii NHL, který se před nedávnem rozešel s dlouholetou přítelkyní Innou.

A kdyby prý nevyšla domluva s Bartošovou, potažmo Rychtářem, nehází ještě Jágr flintu do žita: "Pořád máme v záloze Halinu Pawlowskou s kurzem 1000:1. A to je pořád slušný!!:)"

Nicméně Fortuna <<kurzy zde>> se nejspíš Jágrova plánu zalekla nebo už někdo z jeho fanoušků začal na možnost Iveta Bartošová sázet a kurzy už letěly strmě dolů...

Na to Jágr reagoval před osmou večer dalším statusem. "Jak jsem slíbil, tady jsou nejnovější informace: od 16,15 - 19,15 stále zkouším volat Ivetě. Nikdo to nebere nebo je obsazeno." Více čtěte v tomto statusu:

Foto Facebook.com

Jak Jaromír Jágr ve svém videu vtipně poznamenal, zatím nemá svého Jágříka a proto se o své zkušenosti dělí. Jinak by prý ostatní měli smůlu
Jak Jaromír Jágr ve svém videu vtipně poznamenal, zatím nemá svého Jágříka a proto se o své zkušenosti dělí. Jinak by prý ostatní měli smůlu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud