Miroslav Horák
3. července 2016 • 04:55

Jdeš do Sparty? vyzvídal Eliáš u Rosického. Ten to neřekl ani jemu

Autor: Miroslav Horák, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přátelí se. Jakmile se potkají, mají si vždycky co říct, během sezony si napíší hromadu textovek. Hokejový útočník Patrik Eliáš a fotbalový záložník Tomáš Rosický. Poslední dobou mají i společné téma k debatám: zdravotní trable. Dvojnásobný šampion Stanley Cupu se ve čtyřiceti letech dává dohromady po artroskopickém zákroku. O pět let mladší Rosický pro změnu nedohrál kvůli EURO kvůli zranění stehenního svalu.



Když veterán Devils v televizi sledoval, jak jeho kamarád padá v duelu s Chorvaty k zemi s poraněným stehnem, bylo jasné, že se bude pídit po informacích. Ovšem ne hned, Rosickému nechal čas na nadechnutí. „Nechtěl jsem ho otravovat hned po tom. Bylo mi jasné, že se ho po telefonu vyptávaly mraky lidí. Ve čtvrtek jsme si psali, jak je na tom,“ líčí Eliáš .

Řeč se samozřejmě stočila i na další možné působiště. Mluví se třeba o Spartě. Na Letné se netají, že má klub o zkušeného záložníka zájem. „Tahle otázka samozřejmě padla, kam má namířeno, jestli už k něčemu směřuje,“ neskrývá Eliáš.

A jakou odpověď od "Rosy" dostal? „Vůbec neví. Prý se chce dát nejdřív do kupy a pak uvidí,“ prozradil něco z fotbalového zákulisí Eliáš.

Velký rozhovor s Patrikem Eliášem o jeho sportovní budoucnosti najdete v Nedělním Sportu!

Elektronickou verzi deníku Sport čtěte ZDE »

Poslední zápas sezony patřil Patriku Eliášovi, připsal si v něm gól a nahrávku
Poslední zápas sezony patřil Patriku Eliášovi, připsal si v něm gól a nahrávku

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud