7. září 2020 • 12:21

Pohřeb kouče Říhy (†61): veřejné rozloučení ve středu v Pardubicích

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blízcí, kamarádi i hokejová veřejnost budou moci říci poslední sbohem Miloši Říhovi (†61) ve středu v Pardubicích. Rodina zesnulého trenéra hokejové reprezentace či právě místního Dynama uspořádá veřejné rozloučení ve středu 9. září od 14 do 15 hodin v pardubickém krematoriu. Oznámil to koučův syn Miloš Říha mladší.



Miloš Říha zemřel 1. září 2020. Nejprve byl hospitalizován v Rooseveltově nemocnici v Banské Bystrici, následně byl v polovině srpna převezen do Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Jeho smrt zasáhla český hokej i ruskou KHL, kde zanechal výjimečnou stopu.

„Vzhledem k veřejné známosti a významnosti Miloše Říhy, se rodina rozhodla udělat tzv. veřejné rozloučení pro všechny jeho přátele a bývalé kolegy z hokejového prostředí,“ stojí v prohlášení pro média.

Rodina se zároveň distancovala od vyjádření Soni Obšutové, která už podle Říhy mladšího neměla s někdejším koučem nic společného. Jejich vztah prý skončil vzájemnou dohodou, a to již v minulosti. Podle Říhova syna otec veškeré záležitosti vztahu před smrtí vyřešil a hodlal se následně vrátit do Čech. 

2020. Švédské hry byly poslední reprezentační akcí Miloš Říhy
2020. Švédské hry byly poslední reprezentační akcí Miloš Říhy

Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud