Autor: iSport LIFE
20.8.2020 • 13:55

iSport LIFE závod v Milíčovském lese už v neděli! Přihlásit se můžete na místě

Vstoupit do diskuse
0

Už se to blíží! První ze série iSport LIFE Columbia závodů odstartuje tuto neděli. Běžci poměří své síly v Milíčovském lese v Praze. Přijďte si užít závodní atmosféru, podpořit své blízké nebo si sami trať zaběhnout. Registrace je možná i v den závodu!



V neděli 23. srpna startuje první ze tří závodů, které se letos uskuteční pod hlavičkou iSport LIFE. Nevadí, pokud jste propásli možnost online registrace. Přihlásit se můžete od 8:30 do 10:30 i přímo na místě. Cena registrace je 490 korun.

Kromě vlastní kondice v nedělním závodě prověříte i fyzičku známých sportovních osobností. Na start se společně s vámi postaví hokejisté pražské Sparty. Ten, kdo navíc splní naši speciální výzvu Předběhni sparťana, může vyhrát podepsaný hokejový dres.

Podívejte se, jak to na iSport LIFE Columbia závodech vypadalo loni
Podívejte se, jak to na iSport LIFE Columbia závodech vypadalo loni

Pro účastníky bude připraven také bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Bát se nemusíte ani o svoji bezpečnost. Na našich závodech přísně dbáme na dodržování veškerých hygienických opatření.

Tak nasaďte běžecké boty a přijďte si vyzkoušet naši šest a půl kilometru dlouhou trať. Startujeme už tuto neděli v 11:00 v Milíčovském lese! Podrobné informace o závodě najdete ZDE>>>.

Pokud vám termín prvního závodu nevyhovuje, nic není ztracené. Zaběhat si s námi v letošním roce budete moci ještě dvakrát.

V září se naše iSportLIFE Columbia závody přesouvají do Brna. Tady pro vás bude připravena unikátní osm kilometrů dlouhá trať vedoucí zoologickou zahradou. V ceně každého startovného je vstupenka do zoo, ke které získáte druhou zcela zdarma.

Sérii iSport LIFE Columbia závodů zakončíme v říjnu opět v Praze, tentokrát v Divoké Šárce. Na letošní rok jsme pro vás nachystali velkou novinku.

Kromě klasické 4,6 kilometrů dlouhé tratě si tu budete moci zaběhnout i 18kilometrovou crossovou trať, která nedá nic zadarmo ani těm nejzkušenějším běžcům. Přijďte ukázat, co máte natrénováno!

Zaregistrovat se online na iSport LIFE závod v brněnské zoo a Divoké Šárce můžete ZDE>>>

iSport LIFE závody - to nejlepší z roku 2019
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}