23. ledna 2018 • 14:27

Slavia odletěla do Dubaje bez Laštůvky. Brankář jedná o odchodu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie dnes odletěli na soustředění do Dubaje bez brankáře Jana Laštůvky, který podle webu úřadujícího mistra jedná o odchodu z pražského klubu. Ve čtyřiadvacetičlenném výběru trenéra Jindřicha Trpišovského jsou také čerstvé zimní posily z Liberce gólman Ondřej Kolář a obránce Ondřej Kúdela i útočník Stanislav Tecl, jenž se vrátil z hostování v Jablonci. S A-týmem zůstal talentovaný záložník Pavel Bucha, naopak chybí zraněný bosenský útočník Muris Mešanovič.



Pětatřicetiletý Laštůvka přišel do Slavie před sezonou z Karviné, ale na podzim nedokázal plnohodnotně nahradit předchozí brankářskou jedničku Jiřího Pavlenku. Konec bývalého reprezentanta v Edenu už předznamenalo nedávné angažování třiadvacetiletého Koláře za 25 milionů korun. Zájem o Laštůvku projevil ostravský Baník.

Slávisté v Dubaji sehrají čtyři přípravné zápasy. Nejprve ve čtvrtek vyzvou Zenit Petrohrad, pak se střetnou s Bröndby Kodaň (29. ledna) a čínským Kuang-čou Evergrande (31. ledna). Druhé zimní soustředění "Sešívaní" zakončí 3. února proti Šachtaru Doněck.

Horváth o přestupové politice českých klubů, situaci v lize a změnách ve Slavii
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud