Jakub Konečný
7. března 2020 • 19:45

Tohle nebyla Guľova Plzeň. Výhru zajistily především VAR a šťastné střídání

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do jara vlétla Viktoria jako velká voda, pod novým trenérem Adrianem Guľou sklízela body i zasloužený obdiv za kvalitní hru. I nadále je sice stoprocentní, ale výhra nad Českými Budějovicemi do dosavadního scénáře nezapadá. Zrodila se totiž zejména zásluhou zásahu VAR a šťastné trefy náhradníka Ondřeje Mihálika v samém závěru.



Viktoria podruhé na jaře nedala v prvním poločase gól. Poprvé se jí to přihodilo při premiéře nového trenéra Adriana Guľy v Opavě, ale tam dokázala po přestávce svůj výkon vystupňovat a třemi brankami soupeře zlomit.

Proti fyzicky i takticky výborně připraveným Českým Budějovicím to však byl jiný příběh. Hra Plzně se ve druhé půli nezlepšovala, naopak, spíš se rozpadla. Domácí se nedostávali do obvyklých kombinací, spoustu útoků zakládali dlouhými nákopy na Jeana-Davida Beauguela, což nevedlo k úspěchu.

K výhře favoritovi tak kromě zásahu VAR, který odvolal vedoucí gól Dynama, pomohla tentokrát šťastná Guľova ruka. Rozhodl náhradník Ondřej Mihálik, který přitom ani nestřílel. Jenže jeho centr si do branky srazil Pavel Novák.

„Ve druhé půli jsme byli lepším týmem. Bez bodu jsme si nezasloužili odjíždět, náš výkon byl výborný, jsme zklamaní,“ zhodnotil pak zajímavý zápas trenér hostí David Horejš.

Vůbec přitom nepřeháněl.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Plzeň - České Budějovice: Mészáros uklidil míč k tyči, sudí ale gól zrušil kvůli předešlému faulu na Kovaříka!
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

SESTŘIH: Plzeň - České Budějovice 1:0. VAR zrušil gól Dynama, pak domácí rozhodli
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud