Radko Gudas
Premium
6. prosince 2021 • 18:45

Chára na mě bafal, Palmierimu jsem jednu dvě vlepil a radostí si odfouknul

Autor: Radko Gudas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do olympiády zbývá něco přes dva měsíce a já už se těším jako malej kluk. Kolem covidu přituhuje, některé týmy odkládaly zápasy. Všiml jsem si, že Kanada připravuje záložní variantu, kdyby hráči NHL do Pekingu jet nemohli. Nám zatím jen přišlo info, jak by to mělo probíhat během dlouhé olympijské přestávky, jak to bude tam ohledně covidových protokolů a po našem návratu. Jinak se kolem toho vůbec nic neděje, neproběhlo nic, že bychom jet neměli. S olympiádou počítám, pro mě to je událost sezony. Bylo by hrozné přijít o ni už podruhé. Snad to tak nebude.



Zatím nám zrušili vánoční večírek. Každý z týmu si musí pořídit něco kýčovitě ohyzdného. Pořídil jsem si svetr s Ježíškem a nějakými bouchačkami. Vytasil jsem se s ním aspoň v kabině, klukům se náramně líbil. A s dětmi jsme se šli podívat na Mikuláše. I v Miami se našel.

Pokud jde o oblékání, dáváme si zabrat. Měl jsem klobouk s pírkem, jenže když jsem jel v autě bez střechy, někam uletělo. V módě udávají kurz spíš mladí, dřív nosili, co jim koupila mamka. Potřebují dorůst do vlastního stylu, my starší je usměrňujeme. Viděl jsem Pastu, co na sebe kolikrát pověsí. Někdo obrací oči v sloup, ale k němu to patří. Pasta je jen jeden. Mně radí v oblékání manželka, ještě, že ji mám. Ale není moc příležitostí obléknout se do gala. Když jsme doma, většinou chodím v teplácích a kraťasech.

Nedávno jsme otočili čtyřmi góly utkání s Washingtonem. Můj bývalý klub, vypsal jsem odměnu. Ani se neptejte, co mě to stálo. Tyhle zápasy si užívám. Znám tam kluky, stará přátelství trvají dál. Pobavíme se, na ledě si však nic nedarujeme. Taky jsme doma hráli se Seattlem.

Tenhle duel jsme zeslonili. Měli jsme zaděláno

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud