13. ledna 2012 • 19:00

Nakupujte trička Lacoste se slevou 50%

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

E-SHOP | Sportovně elegantní, celosvětově oblíbená trička Lacoste nyní můžete koupit s neuvěřitelnou 50% slevou. Akce platí jen do konce tohoto týdne!



Oblíbená trička Lacoste s límečkem začal již v roce 1927 vyrábět bývalý tenista René Lacoste. Od té doby si získaly spoustu příznivců po celém světě, neboť v sobě snoubí styl, eleganci a pohodlí. Trička Lacoste se hodí jak pro společenské události, sport i volný čas.

Lacoste polo, klasika od LacosteFoto archiv

E-shop Itálie do skříně pro vás na začátek roku připravil jedinečnou nabídku. Pouze do 15. ledna můžete nakoupit oblíbená polo trička Lacoste ve velikostech S až 3XL, v šesti různých barvách, s neuvěřitelnou 50% slevou. V nabídce jsou trika s krátkým i dlouhým rukávem

V současné době je polo triko Lacoste jedním z nejprodávanějších výrobků tohoto módního domu a to nejen proto, že od sedmdesátých let je známkou vysoké kvality a prestiže. Využijte i vy pohodlí a nadčasový styl Lacoste.

Lacoste trička s dlouhým rukávemFoto archiv

Pořiďte si klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Tato trička navíc drží již několik let řadu ocenění za vysokou kvalitu, a nejen proto jsou tak oblíbená!  Navštivte e-shop na www.italiedoskrine.cz co nejdříve, jen tak si můžete být jisti, že si budete moci vybrat ze všech velikostí a barev.

Témata:  tričko lacoste
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud