7. března 2012 • 17:04

Konečný bude v Brně boxovat s Larbim. O co, to se ještě neví

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
VŠECHNA VIDEA ZDE

Profesionální boxer Lukáš Konečný se na začátku dubna v Brně utká se Salimem Larbim z Francie a ve hře by měl být prozatímní titul mistra světa organizace WBO v lehké střední váze. Přesné informace o duelu pořadatelé zveřejní na tiskové konferenci v pátek v Brně.



Až tam podle všeho Konečného manažer Ulf Steinforth vysvětlí, o jaký pás či pásy se bude boxovat.

Třiatřicetiletý český dvojnásobný bronzový medailista z amatérského mistrovství světa je držitelem titulu mistra Evropy, Larbi má v držení intekontinentální pás pro šampiona WBO, který dříve patřil i Konečnému.

Pořadatelé brněnského galavečera akci, která by se podle dostupných informací měla konat 5., 6. nebo 7. dubna v Brně, avizují jako zápas o "velký" titul mistra světa WBO.

To je ale nepravděpodobné, neboť šampionem WBO je aktuálně Rus Zaurbek Bajsangurov, s nímž se měl původně Konečný 10. března v Brovarech u Kyjeva utkat. Jeho soupeř se ale zranil a zápas byl odložen.

Informace zveřejněné brněnskými pořadateli Konečného zaskočily. "Právě jsem mluvil s manažerem (Steinforthem) a dohodli jsme se na termínu. I z toho je jasné, že smlouva se soupeřem není a nemůže být podepsána, jelikož by v ní chybělo datum konání zápasu," uvedl Konečný na webu profiboxing.cz.

Larbi je ale hlavním kandidátem a podle všeho jeho soupeřem opravdu bude. "Vše se ale momentálně řeší a ve hře je několik variant. Jediné, co mohu potvrdit, je, že se bude boxovat v Brně," dodal Konečný, podle jehož informací se reálně uvažuje i o variantě, že by se neboxovalo v Kajot areně, dřívějším Rondu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud