20. prosince 2015 • 09:52

Bundesligové prokletí! Boxeři BigBoardu i potřetí těsně prohráli

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí start a třetí nejtěsnější možná prohra 10:11. Boxeři pražského BigBoardu se statečně rvou o úspěch v prestižní bundeslize, odměna v podobě vítězství jim ale vždycky o vlásek unikne. Po dvou prohrách s úřadujícími šampiony prestižní německé soutěže tentokrát podlehli v ringu Hannoveru. „Všichni kluci ale bojovali super. Byl jsem na něj hrdý,“ svěřil se Ladislav Kutil, šéf BC BigBoard Praha.



Boxovalo se ve skvělém prostředí, k tomu přispěli i fanoušci, kteří dokážou ocenit dobrý box. „Hezky fandili. I nám,“ usmívá se trenér, který chválil slovenské posily týmu, stejně jako Erika Aloyana. „Byli excelentní. Věřím, že doma Hannoveru tuhle porážku vrátíme,“ doplnil Kutil.

"Nejvíc mě mrzí prohra Patrika Klimenta Boxoval skvěle. V ringu byl český rozhodči, který také viděl výhru Patrika, ale ten nebodoval. A tak to skončilo 2:1 na body. Kdyby byl na bodech on, výsledek by byl opačný. To je box. Mám radost z Patrikova výkonu i z toho, že se vrátil do welterové váhy," konstatoval šéftrenér Michal Soukup.

Pražský klub tak prohrál i své třetí vystoupení v prestižní soutěži a v tabulce je zatím posledním. „Kdo se ale podívá na skóre a především průběhy zápasů, tak ví, že to neodpovídá realitě. Příští domácí zápas už musíme za každou cenu vyhrát,“ pohlíží s bojovností sobě vlastní do budoucna manažer klubu Pavel Hynek.

Uvědomuje si, že většinou se láme celý zápas v supertěžké váze, kde Pražené ještě nevyhráli. „Věřím, že Dan Táborský už na domácí půdě tuhle smůlu zlomí,“ říká odhodlaně Hynek.

Boxeři BigBoardu si teď užijí volna. „Budou relaxovat po náročné sezoně. Bundesliga je pro mnohé z nich přípravou na kvalifikaci o olympiádu. I proto musí vyhrávat, aby měli šanci na cestu do Ria,“ povzbuzuje rohovníky manažer klubu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud