3. srpna 2015 • 17:37

Nejdrsnější ženská mlátička potvrdila titul: KO za 34 sekund!

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co jsou bratři Kličkové pro profesionální box, to znamená pro svět bojových sportů MMA Američanka Ronda Rouseyová. Bývalá reprezentantka v judu znovu potvrdila svoji nadvládu v titulovém zápasu UFC v bamtamové váze proti Bethe Correiaové v Rio de Janeiru. Domácí hvězdu bojových sportů zničila nelítostně už v prvním kole za neuvěřitelných 34 sekund.



Když nastupovala do ringu, publikum na ni nelítostně volalo: „Brzy zemřeš!“ Podle všeho se tím podařilo Rouseyovou jen správně nažhavit. Američanka, která si zahrála i ve filmech Rychle a zběsile 7 a Postradatelní 3, se dlouho v ringu nezdržovala a po sérii úderů pravačkou do obličeje soupeřky utkání bleskurychle otočila.

Nakonec se i publikum přiklonilo na její stranu. „Díky moc za všechno, Brazílie. Miluju všechny, kdo na mě bučeli. Miluju ještě víc všechny, kteří mi fandili,“ vzkázala bezprostředně po krátkém utkání, druhý den ji pak objektivy fotografů zachytily rozesmátou na utkání brazilské fotbalové ligy.

Podobný výkon však není pro Rouseyovou výjimečný. Za poslední čtyři zápasy strávila v akci pouze 130 sekund. Kdo najde odvahu a postaví se jí jako další?

Brazilská soupeřka Rondy Rouseyové ležela zničená na zemi
Brazilská soupeřka Rondy Rouseyové ležela zničená na zemi
 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud