12. srpna 2015 • 13:12

Mayweather? V boji bez pravidel bych ho dostala, věří mlátička Rouseyová

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší ženská bojovnice MMA Ronda Rouseyová si troufá i na krále boxu. Věří, že by dokázala porazit Floyda Mayweathera v případě, že by došlo na zápas bez pravidel. "Floyd je jeden z nejlepších boxerů všech dob. V boxu by mě určitě porazil. V kleci by mě ale nedostal," věří Ronda. Její slova přitvrzuje také irský šampion v bantamové váze Conor McGregor. "Ve skutečném boji bych ho rozebral v sekundách. I Ronda by ho na 100 procent rozložila během několika sekund."



Šampionka UFC v bantamové váze zatím nebyla poražena žádnou soupeřkou. V UFC vyhrála už deset zápasů, z toho devětkrát slavila už v prvním kole. To se odráží také na jejím sebevědomí. "V boji bez pravidel věřím, že mohu porazit kohokoliv na této planetě," tvrdí Ronda Rousseyová.

Floyd Mayweather je zatím neporažený boxer. V květnu splnil přání fanoušků boxu a v ringu si to rozdal o prvenství s Manny Pacquiaem. Zápas o historicky nejvyšší sumu půl miliardy dolarů vyhrál na body.

Rouseyová je považována za nejlepší bojovnici všech dob. Ve své váhové kategorii naprosto vládne, na začátku srpna poslala soupeřku k zemi za neuvěřitelných 34 vteřin. Také proto věří, že by Mayweathera dokázala porazit. "Box je sladká věda s přísnými pravidly. Ale v boji bez pravidel bych vyhrála, to je moje nejupřímnější odpověď," dodala.

Rousseyovou v tomto ohledu podpořil šampion UFC Conor McGregor. I ten by si na zatím neporaženého boxera troufal. "Když nevíte jak se prát, tak nemáte šanci. Vypadá to, jako když si hrajete s dítětem. Lidé, kteří ten sport nechápou, nemohou rozumět, jak zranitelní jsou. Ronda by hodila Floyda na hlavu ve vteřině. A já? Chtěl bych ho knockautovat," řekl.

Ronda Rouseyová věří, že by porazila Mayweathera
Ronda Rouseyová věří, že by porazila Mayweathera

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud