20. dubna 2016 • 12:41

Překvapení v MMA! McGregor psal o konci kariéry, pak přišel o zápas

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naštvat svého šéfa se nevyplácí ani těm největším hvězdám MMA. O výjimku oproti ostatním bojovníkům se pokusil šampion pérové váhy Conor McGregor. Ten měl bojovat na akci UFC 200 proti Natemu Diazovi a svému zaměstnavateli napsal, že se odmítá účastnit jakýchkoliv promo akcí. Jeho zápas byl zrušený, ještě den předtím fanouškům poslal nejasný vzkaz o konci kariéry.



Život hvězd neznamená jen výhody, ale také povinnosti. Bojovníci MMA pod největší světovou organizací UFC mají ve smlouvách mimo jiné také to, že se musí účastnit různých promo akcí, jako jsou tiskové konference a natáčení reklam.

To se však nelíbilo irskému bojovníku Conoru McGregorovi. Ten informoval svého zaměstnavatele, že se nechce ničeho podobného účastnit a chce raději na zápas trénovat. Z jeho pohledu se není čemu divit, že se chce přípravě věnovat s maximální pílí.

Poslední duel s Diazem, který je o dvě váhové kategorie výš, prohrál ve druhém kole, když nevydržel Diazovu páku. Od příští odvety si sliboval, že vše napraví a svého protivníka porazí.

Jenže Dana White, šéf UFC, pro to neměl pochopení a ostatním bojovníkům ukázal, že podobné úlevy nedostanou ani největší hvězdy. Na oficiálních stránkách organizace pak oznámil, že McGregora vyřadil z galavečera UFC 200 a pro Diaze najde jiného bojovníka.

Už včera šampion šokoval své fanoušky podivnou zprávou na Twitteru, kde napsal, že se rozhodl odejít do důchodu mladý. Bez toho, aniž by upřesnil, kdy by tento moment měl nastat.

Na to samozřejmě hned odpověděl i jeho oponent. Podle všeho nebral McGregorovo oznámení  vážně. "Řekl bych, že moje práce tady je hotová. Jdu do důchodu také," napsal Diaz na sociální síti.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud