27. dubna 2016 • 22:00

Šéfa UFC naštval McGregor: Kolikrát musím ještě říct, že bojovat nebude?

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Irský šampion UFC Conor McGregor znovu naštval šéfa organizace Dana Whitea. Ten ho už minulý týden vyškrtl z plánované odvety s Natem Diazem kvůli tomu, že odmítl přerušit trénink a přijet na tiskovou konferenci. McGregor před dvěma dny oznámil, že v UFC 200 přece jen zápasit bude. Šéf UFC s tím ovšem nesouhlasí. "Není to pravda," řekl.



Kolem červencového galavečera UFC 200 je už několik měsíců předem pořádně veselo. Plánovaná a fanoušky napjatě očekávaná odveta mezi irským šampionem pérové váhy Conorem McGregorem a Natem Diazem nebude. "Není to pravda. Nemluvil jsem s Conorem ani jeho manažerem od tiskové konference. Nevím, proč tohle na twitteru napsal," kroutil hlavou v rozhovoru pro tmz.com.

Reagoval na Conorův tweet, který bojovník před dvěma dny umístil na svůj oficiální twitter účet. "S radostí oznamuji, že jsem zpět na UFC 200!" stálo na něm. A svého šéfa tím pořádně naštval. "Média se mě na to stále ptají. Nevím, kolikrát ještě budu muset říkat, že v tom zápase nebude, nebo kolik konferencí ještě budu muset uspořádat, aby lidé uvěřili, že je se zápasem konec," řekl White.

Ostatně, nebylo by poprvé, kdy McGregor prostřednictvím tweetu mátl své fanoušky. V říjnu roku 2014 oznámil, že bude v listopadu bojovat v Mexiku proti Diego Sanchezovi. Boj se nakonec vůbec nekonal, McGregor měl pak zápas až v lednu proti Dennisu Siverovi.

Šéf UFC McGregora z UFC 200 vyškrtl, protože odmítl přijet na tiskovou konferenci a natočit promo materiály ke galavečeru. Ten se bránil, že chtěl jen trénovat a na odvetu s o dvě váhové kategorie těžším Natem Diazem se řádně připravit. První zápas, který proběhl v březnu letošního roku, totiž prohrál ve druhém kole, když nevydržel škrcení a odklepal.

A kdo by mohl zrušený zápas nahradit? V zámoří se nejvíce spekuluje o Jonu Jonesovi proti Danielu Cormierovi. 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud