23. května 2016 • 14:46

Kladenská Noc Válečníků: V ringu se budou bít hvězdy, rytíři i vozíčkáři

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdy české bojové scény, zápas vozíčkářů, nebo třeba souboj rytířů. Tohle všechno nabídne dvanáctý díl kladenského galavečeru Noc Válečníků, který pořádá ve čtvrtek 26. května bývalý český reprezentant v thajském boxu a K-1 Pavel Hakim Majer. „Kdo přijde, nebude litovat. Takhle kvalitní obsazení jsme ještě neměli,“ tvrdí Majer. K vidění budou od 20:00 souboje v thajském boxu, K-1 a MMA.



Mezi provazy půjdou do boje nejlepší kladenští bojovníci i tuzemské hvězdy bojových sportů jako Michal Krčmář a Jan Soukup. „Těm přivezeme soupeře z Nizozemska, budou to určitě parádní zápasy,“ láká fanoušky pořadatel Noci Válečníků. Do ringu se proti sobě postaví i zástupci „staré školy“ Marek Pinkas a Adam Pengsawang.

To ale není rozhodně všechno, k vidění budou i hodně netradiční duely s nádechem výjimečnosti. „Proti sobě budou bojovat třeba boxeři vozíčkáři. Nic podobného jsem u nás neviděl, ti kluci ale mají za sebou ranec zápasů. Zaslouží si obdiv,“ složil dvoumetrový obr už dopředu poklonu odvážným sportovcům, kteří přijdou na řadu jako pátá dvojice Noci Válečníků.

Devátý zápas bude taky novinka. „Postaví se proti sobě dva rytíři. Určitě to nebude nějaká ukázka dvou zbrojnošů v brnění. Jde o nový sport, kterému se říká středověký kontaktní boj. V ringu bude normálně rozhodčí a zápas skončí, když některý z bojovníků padne na zem,“ vysvětluje Pavel Hakim Majer. Připravena bude i ohnivá show a krásné ženy. „Zatopíme pořádně pod kotlem a pojedeme bomby,“ směje se pořadatel akce.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud