22. září 2016 • 12:30

Šampion McGregor se zranil. O výjimečný zápas v New Yorku přijde

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani napodruhé to nevyjde. Irský MMA bojovník Conor McGregor o svůj druhý pás bojovat s největší pravděpodobností nebude. Má totiž zraněou nohu, domluvený zápas s Eddie Alvarezem tak musí odložit. Lékař mu neumožní návrat dříve než 20. listopadu.



Šampion pérové váhy v UFC Conor McGregor už nějaký čas touží po historickém milníku. Chce se stát prvním MMA bojovníkem, který bude v UFC držet dva pásy ze dvou váhových kategorií současně. Minulý rok měl bojovat s Rafaelem Dos Anjosem, jeho oponent se ale zranil, a tak ze zápasu sešlo. Místo toho si domluvil již nyní legendární zápas s Natem Diazem.

Sen o titul v lehké váhové kategorii ho ale nepustil. Další možnost měl v listopadu. Domluvil si titulový souboj s Eddie Alaverezem, který obral Dos Anjose o pás. Mělo se jednat o hlavní tahák UFC 205, která se měla poprvé v historii konat v New Yorku.

A speciální zápas to mohl být i z jiného pohledu. Letos se v New Yorku totiž zrušil zákaz smíšených bojových umění, který tam platil od roku 1997. UFC mělo být prvním turnajem, který by se tam odehrál, necelý měsíc před galavečerem bylo nutné však hlavní tahák večera změnit. Náhradu oznámí šéf UFC Dana Whitena tiskové konferenci, která by se měla konat 27. října v Madison Square Garden v New Yorku.

Conor McGregor naposledy bojoval v srpnu v drsné odvetě proti Nateovi Diazovi, kterého porazil po pěti kolech na body. Už po zápase trochu pokulhával, ujistil ale, že je v pořádku. Zranění tak bude zřejmě vážnější, než si na začátku myslel.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud