22. srpna 2016 • 14:16

Naštvaný Diaz po porážce: Nemohli nechat vyhrát zk*rvysyna, jako jsem já

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podruhé krále MMA neporazil. V odvetném zápase nedokázal Nate Diaz vyhrát nad Conorem McGregorem, ve vyrovnaném souboji podlehl v Las Vegas na body (48:47, 47:47, 48:47 pro McGregora). "Nemohli nechat vyhrát zk*rvysyna, jako jsem já, protože on je prostě pro tenhle sport příliš důležitý," řekl americký bojovník, když se ho ještě v oktagonu komentátor Joe Rogan zeptal na pocity z prohry.



Celý zakrvácený, přesto s úsměvem na rtech. Těsně po skončení druhého vzájemného zápasu mezi Conorem McGregorem a Natem Diazem si svou výhrou nebyl ani jeden bijec v sobotní noci jistý. Oba věřili, že sudí zvedne ruku právě jim. Jenže nakonec se přeci jen radoval McGregor, který skóre z jejich vzájemných duelů vyrovnal na 1:1.

"Ani na vteřinu jsem si nemyslel, že jsem zápas ztratil. Od druhého kola určitě," kroutil hlavou americký bojovník. Ten si byl svou převahou jistý i v průběhu pátého kola. Během něj dokonce svému protivníkovi ukázal zdvižený prostředníček.

"Myslím, že až moc často utíkal pryč z boje, podle mě byste to měli obodovat.  Nevěřil jsem, že jsem prohrál, dokud to neřekli," stěžoval si na tiskové konferenci.

Konec duelu! A na tvářích Conora McGregora a Nateho Diaze bylo patrné, o jak vyčerpávající duel šlo.
Konec duelu! A na tvářích Conora McGregora a Nateho Diaze bylo patrné, o jak vyčerpávající duel šlo.

Diaz po zápase přiznal, že ho trápila nepříjemná zranění, která před zápasem veřejně nepřiznal. "Do toho zápasu jsem šel především se zraněním. Nechci se na to vymlouvat, ale mám celou tu záležitost nahranou. Před měsícem jsem si poranil koleno, poslední měsíc jsem nebyl schopen trénovat jiu jitsu. Dva týdny na to jsem si při boxu poranil žebro, dostal jsem ránu do těla od sparingpartnera. Vymlouvat se na to ale nechci."

Přestože byl zpočátku mnohem aktivnější irský bojovník, v polovině druhého kola převzal Diaz iniciativu. Ten i přes zakrvácený obličej dokázal dostat McGregora pod tlak. "Bylo to přesně tak, jak jsem předpokládal. On chtěl zpomalit a já zrychlit. Nějaké věci jsem ho nechal udělat a ve třetím kole jsem šlápl na plyn trochu víc," popsal.

Od třetího kola tekla Diazovi do očí krev z rány v obočí. Přesto si z toho nic nedělal a v zápase normálně pokračoval. Na tiskovou konferenci došel s nateklým obličejem plným modřin a krvavých šrámů. Přesto říká, že je naprosto v pořádku: "On (McGregor) jede do nemocnice a já jdu na after párty," řekl.

Přestože jsou oba bojovníci považováni za momentálně největší rivaly v MMA a jeden na druhém nenechá nit suchou, na konci zápasu si podali ruce a dokonce se objali.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud