6. října 2016 • 11:09

Smutek v UFC. Bojovník MMA Samman (†28) zemřel, předávkoval se zřejmě drogami

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

MMA bojovník Josh Samman nezvládl boj o život. Po pěti dnech strávených v nemocnici na Floridě, byl ve středu ráno prohlášen za mrtvého. Bylo mu pouhých 28 let, na vině je podle všeho předávkování drogami. Bezvládného ho našel rodinný přítel. Společně s ním bylo v bytě i tělo komentátora MMA Troye Kirkingburga, který byl mrtvý ještě před příjezdem záchranné služby. Také on se předávkoval.



Ultimátní bojovník Josh Samman se do nemocnice dostal ve čtvrtek, policisté ho našli v bezvědomí, ale s pulsem. V nemocnici na Floridě byl pět dnů, podle lékařů mu ale nefungoval mozek. Byl tedy přesunut do hospicu, kde byl ve středu prohlášen za mrtvého. Policisté nyní vyslýchají rodinného přítele, který oba našel a zavolal pohotovostní službu.

Samman začal s profesionálním bojem MMA před devíti lety, v roce 2013 se dostal do televizní reality show The Ultimate Fighter, odkud se pak následně probojoval až do UFC. Problémy s drogami měl už dlouho, přiznal to také ve své autobiografii. O svém problému s drogami mluvil vždy otevřeně.

Před třemi lety ho zasáhla tragédie. Jeho přítelkyně Hailey Bevis zemřela během autonehody, zatímco Sammanovi odepisovala na sms zprávu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud