Ondřej Němec
5. října 2017 • 16:00

Nejrychlejší K.O. v historii Oktagonu. Kamaráda uspal kolenem za 9 vteřin!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Padli si do oka a stali se z nich kamarádi. Když se ale střeli v kleci během pořadu Oktagon Výzva 2 došlo k děsivému momentu. Čech Pavel Salčák (33) poslal svého slovenského přítele Patrika „Hucula“ Grůnnera (31) rychle k zemi. Stačilo pouhých devíti vteřin a Salčák svého soupeře poslal nemilosrdně k zemi.



Jako by ani mezi zápasníky nepatřil. Pavel Salčák je totiž ryzí intelektuál a introvert. Dvanáct let jí jen veganskou stravu, dbá na ekologii a vydělává si tvorbou uměleckých předmětů. Ve třetím díle pořadu Oktagon Výzva 2 však dokázal, že patří mezi nejostřejší bijce, když svého soupeře tvrdě knokautoval během devíti vteřin. „Cítil jsem v tu chvíli, jak se Patrikovi láme brada, když jsem mu dal koleno a tušil jsem, že bude nejspíš konec. Proto jsem se po něm ani nevrhl a nesnažil jsem se ho dobíjet,“ řekl Salčák, který tak neměl zpočátku velkou radost z vítězství ve svém prvním profesionálním utkání.

Video z utkání pořadu Oktagon Výzva 2 mezi Salčákem a Grůnnerem
Video se připravuje ...

„Když bezvládně dopadl na zem, tak už v ten okamžik mi z toho nebylo dobře. Je to můj nejbližší člověk ze slovenského týmu. Je velký vtipálek a díky němu jsme se tam všichni cítili uvolněně,“ prozradil český zápasník. Během společného soužití ve vile s ostatními soupeři si naopak vůbec nepadl do oka s dalším Slovákem. „Doslova mě sral Samuel „Pirát“ Kryštofič. Hrál si na tvrďase, který to tam přišel vyhrát. V každé druhé větě používal nějaký rasistický žvást. Je to chuligán Slovanu Bratislava. Štvalo mě, že tam nosil chuligánská trička nebo ta od neonacistických značek. Kdyby se naplno ukázala jeho odvrácená tvář, tak je to prostě rasista a nácek. To není dobrý příklad pro lidi,“ štvalo Salčáka, jež ve vile mezi ostatními zápasníky jako jediný udržoval pořádek.

„Tam na to všichni kašlali a mě to začalo hrozně štvát. Celkově jsem tam hodně udržoval pořádek, se kterým měla třeba většina slovenského týmu celkem problém. Nikdo tam třeba neuměl zapnout pračku, nebo naskládat věci do ledničky, aby se nezkazily. Bylo to jak na dětském táboře. Fakt to byl bizar,“ kroutil hlavou Salčák, ale za účast v reality show Oktagon Výzva 2 je rád.

„Šel jsem tam jenom z toho důvodu, abych se ukázal, protože jsem přišel z amatérů, kde moc publicita není, pokud nevyhrajete mistrovství světa, což se mi nestalo. Chtěl jsem mít mezi profíky rychlý start. A Oktagon poskytuje to, že jste v podstatě celý podzim v televizi, takže vás lidé vidí. Prospěchářsky tak musím přiznat, že by mi trvalo získat tuto publicitu pět nebo deset zápasů. Tady je to hned,“ prozradil český zápasník.

Reality show vysílá O2 TV Sport, každé pondělí od 21.00 hodin


Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud