1. srpna 2018 • 20:10

Návrat krále UFC je na spadnutí! Už jsme blízko, prozradil McGregor

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V listopadu to můžou být už dva roky od posledního MMA zápasu jedné z největších ikon UFC Conora McGregora. A tenhle měsíc to bude už rok od jeho boxerského zápasu s Floydem Mayweatherem. Nyní to vypadá, že se mohou fanoušci konečně dočkat návratu hvězdy! „Ještě to není oficiální, ale jsme blízko,“ prozradil irský bojovník. Jméno soupeře, kterým by dle všeho měl být Khabib Nurmagomedov, však nepotvrdil.



O jeho návratu do klece se mluví už dlouho, ani jedna ze stran však zatím neposkytla příliš informací. Jedna z nich byla, že by měl jeho zápas proběhnout v New Yorku, kde se shodou okolností právě teď nachází. To však McGregor vyvrátil.

„Uvidíme, co se stane. Strašně rád bych znovu bojoval v Madison Square Garden. Ale myslím, že tenhle zápas bude v Las Vegas,“ řekl v úterý v rozhovoru s reportérem TMZ.

Na otázku, zda by zápas mohl proběhnout ještě tento rok, odpověděl, že v to věří. Nabízí se tedy hned dva možné termíny. V lasvegaské T-Mobile Areně se uskuteční 6. října UFC 229, dalším možným termínem je pak 29. prosinec v rámci UFC 232.

McGregor je tajnůstkářský ohledně jména svého soupeře. Podle všeho by jím měl být Khabib Nurmagomedov. Mezi těmito dvěma šampiony to už dlouho hodně vře a právě mistrovský pás UFC z lehké váhy, který Nurmagomedov v současnosti vlastní, by chtěl McGregor zpátky.

Domlouvání samotného zápasu zbrzdil na nějakou dobu právě irský bojovník. Ten na začátku dubna napadl Nurmagomedův autobus, který poničil a o několik hodin později byl zatčen. Hrozilo mu i vězení, nakonec však bude muset podstoupit veřejně prospěšné práce, kurz zvládání hněvu a zaplatit škody.

Pokud se jejich vzájemný souboj uskuteční, bude mít McGregor těžký úkol. Zatímco on už dva roky pořádně nebojoval (vyjma boxerského duelu s Mayweatherem), byl dagestánský bojovník o něco pilnější. Naposledy se pral v dubnu letošního roku s Alem Iaquintaou a zápas vyhrál na body. Momentálně drží neporazitelný rekord čítající neuvěřitelných 26 výher.

Conor McGregor před zápasem s Floydem Mayweatherem
Conor McGregor před zápasem s Floydem Mayweatherem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud