6. září 2018 • 12:59

Výzva pro Pudilovou v UFC! Ranařka, která umí vyhrát i za 15 sekund

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pouhé dva dny zbývají do v pořadí čtvrtého zápasu jediné české bojovnice v UFC Lucie Pudilové. Po dvou výhrách a jediné porážce v největší MMA organizaci světa se utká s Irene Aldanovou, typově podobnou bojovnicí, která bude bezesporu zatím její nejtěžší výzvou. Jaká vlastně její soupeřka je?



Tvrdá ranařka, která se toho nebojí

Třicetiletá Mexičanka má za sebou už dvanáct profesionálních zápasů, z nichž prohrála jen čtyřikrát. Pět ze svých osmi výher vyhrála knockoutem a jen jednou zápas ovládla až na body. V samotném UFC má za sebou stejně jako Lucie Pudilová tři zápasy, zatím se však z výhry radovala jen jednou, když v lednu letošního roku porazila Talitu Bernardovou na body. Navíc má zkušenosti z prestižní organizace Invicta FC, slavné ženské MMA organizace.

První kolo bude rozhodující

Mexičanka se s tím rozhodně nepáře. Ze svých osmi výher vyhrála hned sedmkrát v prvním kole! Nejkratší zápas trval jen neuvěřitelných patnáct vteřin, druhý nejkratší dvacet vteřin. Všechny tři její zápasy v UFC ale skončily, stejně jako u Pudilové, až na body. Byly to ale také její jediné tři zápasy, které neskončily před limitem. První kolo tak bude velmi napínavé.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Today I work on ,,pile of pain,, 💪😋 #hardwork #pain #tears #sunny #motivation #texas #dallas #czechrepublic #ufc #ufc228

Příspěvek sdílený Lucie Pudilova (@luciepudilovamma),Srp 22, 2018 v 8:34 PDT

Podobné soupeřky

Aldanová má toho s Lucií Pudilovou společného mnohem víc. Obě jsou typově podobné soupeřky a jejich vzájemný duel tak slibuje parádní podívanou. Obě jsou neuvěřitelně tvrdé a odolné a nebojí se rány dát, ale ani dostat. Jsou neuvěřitelně silné v postoji, rozhodně se ale nebojí přejít ani na zem.

Dřina, která se vyplatí

Tvrdou přípravou je Lucie Pudilová známá, trenér Ladislav Erdélyi ji rozhodně nešetří. Oba pravidelně na své facebookové stránce zveřejňují videa z fyzické přípravy, zejména na jejich pověstných „příbramských haldách“. Extrémní příprava se jim ale vyplácí, což česká bojovnice dokazuje v kleci, kde má ve třetích kolech vždycky ještě dost síly, na rozdíl od většiny soupeřek. Jenže ani její další soupeřka nezahálí, což dokazuje série fotografií a videí na instagramu.

Rozhodnout mohou maličkosti

Obě už do Texasu, kde se bude jejich vzájemný souboj konat, odletěly a v současnosti ladí váhu a spíše už odpočívají. Jejich vzájemný souboj může ovlivnit celá řada faktorů, jako je právě váha, kterou každá musí shodit, ale i třeba adaptace na časový posun, která hraje výrazně do karet mexické bojovnici. Pudilová už ale několikrát dokázala, že se dokáže vyrovnat téměř se vším, a tak se vše ukáže až v samotném zápase. Ten proběhne v noci ze soboty na neděli a živě ho bude vysílat Nova Sport 2. Samotný duel mezi Pudilovou a Aldanovou je naplánován mezi prvními.

Lucie Pudilová v UFC porazila Sarah Morasovou
Lucie Pudilová v UFC porazila Sarah Morasovou

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud