Tereza Janovská
19. března 2018 • 13:35

Úspěch Pudilové: nová smlouva od UFC! Do hlavy mi to nestoupne, řekla

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ač před rokem podepisovala smlouvu na čtyři zápasy, už po tom třetím dostala na stůl nový kontrakt. Česká MMA bojovnice Lucie Pudilová v nejprestižnější organizaci UFC zazářila, po jedné smolné prohře a dvou výhrách se dokonce stala dvanáctou nejlepší bojovnicí světa. „Mám z toho dost dobrý pocit. Druhý kontrakt se s UFC nepodepisuje jen tak, zápasník si ho musí zasloužit atraktivností bojů,“ neskrývala nadšení.



Hned ve svém třetím zápase Pudilová narazila na opravdu těžkou soupeřku. Se Sarah Morasovou svedla tvrdou bitvu a zápas dokázala na body vyhrát. Díky tomuto vítězství se vyšvihla na dvanáctou příčku nejlepších bojovnic bantamové váhy v UFC. „Teď uvidíme, koho mi na další zápas připraví. Zřejmě někoho z první desítky,“ řekla.

Hned po zápase ji navíc čekala další odměna za předvedené zápasy. Ač ji první kontrakt zatím nevypršel a sliboval ještě jeden zápas, dostala od UFC novou smlouvu, znovu na čtyři zápasy. „Ten druhý kontrakt jsme přijali v době, kdy ještě nevypršel ten první. Mám radost, že naše cesta trvá a pokračuje. Těším se na nové výzvy a na to, co nám UFC připraví,“ radovala se třiadvacetiletá bojovnice.

Lucie Pudilová podepsala novou smlouvuFoto Archiv Lucie Pudilové

Pudilová má před sebou slibnou cestu, její styl v zámoří zaujal nejen fanoušky, ale samotné organizátory UFC, což je prvním důležitým krokem. Rodačka z Příbrami ale slibuje, že ve své tvrdé přípravě polevit nehodlá. „Do hlavy mi to určitě nestoupne. Budu na sobě pracovat tak, jako doposud. Je to můj životní styl. V hlavě mám jasno,“ vysvětlila.

Její další soupeřka zatím ještě známá není, často se však skloňuje jméno Sary McMannové. Pudilová však spekulace odmítá s tím, že nic není stále jisté. „Záleží to na mnoha okolnostech a především na matchmakerovi UFC a na německém RAW. Konečné rozhodnutí stejně nakonec záleží na mém hlavním trenérovi Ladislavu Erdélyim a UFC.“

Třiadvacetiletá bojovnice také přiznala, že ji nyní trápí zdravotní potíže. „Musela jsem teď přerušit trénink, protože mám angínu a dobírám antibiotika. V přípravě na poslední zápas v Texasu jsem angínu prodělala dokonce dvakrát. Jak ale doberu antibiotika, tak se s trenérem a lékaři domluvím, kdy budu moct znovu naskočit do tvrdé přípravy.“

A kdy by se znovu měla předvést v zápase? „Další zápas by mohl proběhnout do tří měsíců, tak uvidíme,“ dodala.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud