6. února 2019 • 18:41

UFC ohlásila další dva zápasy pro Prahu, představí se vnuk Buda Spencera

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražský galavečer UFC Fight Night, který se bude konat 23. února v pražské O2 areně, se pomalu, ale jistě blíží. Slavná organizace, která bude v České republice poprvé, ohlásila další dva zápasy. Ve velterové váze se střetne vnuk Buda Spencera Carlo Pedersoli junior s Američanem Dwightem Grantem. V lehké váza na sebe zas narazí Rus Damir Ismagulov a Španěl Joel Alvarez.



Dvanáct odtajněných zápasů. UFC v Praze slibuje napínavou podívanou. Důkazem jsou i další dva ohlášené zápasy. V tom prvním se ve velterové váze střetne vnuk zemřelého italského herce Buda Spencera Carlo Pedersoli junior. Pro toho to bude v UFC třetí zápas. Ve svém debutu porazil Bradleyho Scotta na body, ve druhém zápase však po pouhých 39 vteřinách prvního kola prohrál. Nakládačku od Alexe Oliveira tak bude chtít jistě napravit.

Proti Pedersolimu se postaví čtyřiatřicetiletý Američan Dwight Grant. Ten má za sebou ve slavné soutěži jen jeden zápas a prohrál ho na body, před vstupem do UFC však měl sedmizápasovou vítěznou šňůru, a tak se očekává, že bude chtít ukázat, co v něm je.

Zápas v lehké váhové kategorii obstará neskutečně rozjetý Rus Damir Ismagulov. Ten má za sebou v UFC sice jen jeden zápas, momentálně však má šňůru dvanácti výher v řadě, navíc je zvyklý bojovat i v pětikolových zápasech, a tak se dá očekávat, že mu fyzické síly rozhodně nedojdou brzy.

V O2 areně se utká s nováčkem v UFC. Pětadvacetiletý Španěl Joel Alvarez má podobně impozantní výherní šňůru, ta čítá deset vítězství v řadě, a aby toho nebylo málo, pokaždé ukončil svého soupeře v limitu a jen jednou až ve třetím kole. Jeden z nich tak si však bude muset připsat porážku po hodně dlouhé době a bude tak napínavé sledovat, kdo z nich to bude.

Pedersoli se střetne v Praze s GrantemFoto UFC.com

Pedersoli se střetne v Praze s Grantem
Pedersoli se střetne v Praze s Grantem

Pudilová o UFC v Praze: Před domácím publikem to bude extra
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud