Tereza Janovská
23. února 2019 • 20:58

Bůh odpouští, soupeř ne. Spencerův vnuk padl vteřinu před koncem kola

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí. Název jednoho z celé řady snímků, který proslavil italského herce Buda Spencera, si vzal jeho vnuk k srdci. Ze všech možných povolání se totiž rozhodl být gladiátorem, zápasníkem MMA, který bude své síly poměřovat s jinými. Carlo Pedersoli junior se dokonce dokázal probojovat až do nejslavnější MMA soutěže světa UFC, a zda pochytil od svého hvězdného dědečka styl boje, ukázal i divákům na pražském galavečeru UFC Fight Night.



Italský bojovník v prestižní organizaci zápasil již dvakrát, debut ovládl, ve druhém zápase prohrál po 39 vteřinách. V Praze si tak chtěl napravit reputaci, stanul však proti odolnému Američanovi Dwightu Grantovi. Pedersoli se od začátku zápasu snažil ze sebe vydat to nejlepší. Celé první kolo byl na koni a trefoval přesné a hlavně velmi tvrdé rány. Rychle si tak na svou stranu získal většinu fanoušků v hale.

Jenže stačila chvilková nepozornost a ta ho stála zápas. Pár vteřin před koncem kola po jedné z ran padl k zemi, kde ho pohotový Grant okamžitě ubil. Rozhodčí zápas ukončil pouhou vteřinu před zazněním gongu, což Pedersoliho rozlítilo a dlouho se s ním ještě hádal. Slavný rozhodčí Marc Goddard si tak za svůj zákrok „vysloužil“ od celé haly obrovský pískot.

Nicméně ani hádky s rozhodčím verdikt už změnit nemohly a americký zápasník si tak v UFC připsal svou vůbec první výhru. „Respektuju, že chtěl pokračovat. Ale když jsem rozdával rány, cítil jsem, že byl mimo. Výsledek je podle mě zcela právoplatný,” hájil se Grant po zápase.

Pedersoli si tak připsal druhou prohru v řadě, za svůj výkon se však rozhodně stydět nemusí.

UFC v Praze: O2 arena bouří, hlavním tahákem je u fanoušků Pudilová
Video se připravuje ...

MMA bijec Buchinger: UFC není o moc lepší než my
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud