Ondřej Němec
Premium
6. listopadu 2022 • 15:50

Martínek popsal, jak přišel o vítězství v KSW: I podle lidí mě oloupili

Vstoupit do diskuse
0
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na turnaji KSW 75 předvedl Michal Martínek parádní výkon, na výhru to však nestačilo. Alespoň podle rozhodčích, ti určili za vítěze domácí legendu Daniela Omielanczuka. Tento verdikt naštval českého těžkotonážníka, diváky v hale a dokonce i promotéra polské organizace, což byla zcela mimořádná situace. O nepříjemném zážitku promluvil otevřeně bijec z Prahy v rozhovoru pro iSport Fight. „To by bylo na toho vzít basebalovou pálku a všechno rozsekat,“ říká už s humorem.



Začínal s hokejem, ale nakonec vyhrály zápasnické rukavice. Michal Martínek volby rozhodně nelituje, má díky tomu kariéru jen ve svých rukou. Tedy většinou. Někdy můžou vše ovlivnit rozhodčí. Proto je pro něj poslední zápas jasným poučením, aby se do budoucna snažil víc tlačit na vítězství před limitem.

Jak teď s odstupem času hodnotíte zápas na turnaji KSW 75 s Danielem Omielanczukem?
„Co se týče večera samotnýho, ten jsem si moc užil. Můj sen bylo dostat se do výběru hlavních zápasů večera, které oni pak promují. To byl zážitek. A na samotný zápas jsem se těšil. Nervozita moc nebyla, protože už jsem zvyklej na velký souboje. Cítil jsem se proto skvěle. Vyhnul jsem se zraněním během přípravy, takže jsem byl připravenej podat maximální výkon s vítězným koncem. O tom jsem byl přesvědčený taky hned po zápase.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud