24. července 2012 • 14:24

Judista Krpálek předvádí před OH galeje na schodech

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SIX CHANCES | „Mačkáme, žhavíme – hadžime!“ Trenér Petr Lacina vydá pokyn ke startu a skupina českých judistů vybíhá zdolat strmé Nuselské schody. Je mezi nimi i medailová naděje Lukáš Krpálek. Ten je jednou z tváří unikátního filmového projektu Six Chances, který mapuje cestu a přípravu českých olympioniků na Hry v Londýně. iSport.cz, který je partnerem projektu, nabízí další ze série ukázek z tohoto dokumentu.



Kdo někdy Nuselské schody vyšel, moc dobře ví, jaká je to šichta. A čeští judisté pod vedením trenéra Laciny je dokonce několikrát vybíhají... Krpálek, který bude v Londýně soutěžit v kategorii do 100 kg, si vede nadmíru zdatně. Chlap jako hora předbíhá na schodech i ostatní kolegy z tréninkové skupiny.

Podívejte se na tréninkové galeje judisty Krpálka:

Krpálek na schodech.
Video se připravuje ...

Krpálek a jeho judistický kolega Ježek jsou jedni ze sportovců, jejichž cestu na blížící se Olympijské hry v Londýně sledují kamery v rámci dokumentu Six Chances, jehož výsledkem pak bude celovečerní film.

Dalšími sledovanými sportovci jsou atleti Roman Šebrle, Denisa Rosolová, Petr Svoboda a Jiřina Ptáčníková, cyklista Jiří Ježek, moderní pětibojař David Svoboda a sportovní gymnastka Petra Fialová.

Podívejte se na trailer ze zákulisí olympijského tréninku judistů Krpálka a Ježka a sledujte v následujících dnech i další videa s českými olympioniky!

Lukáš Krpálek INTRO ONE short.
Video se připravuje ...

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud