29. února 2016 • 17:56

Fanděte „Češi do toho“ na tribunách francouzských stadionů

Autor:
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jste fotbalový fanda? Cestujete rádi za sportem? Chcete zažít fotbalovou událost roku na vlastní kůži? Bojujte, porážejte soupeře a pojeďte s námi na EURO 2016.



29.2. startuje v celoroční soutěži SYNOT TIP CHALLENGE Fotbalová Tour. Výherce Fotbalové Tour se vydá na zápasy české fotbalové reprezentace na ME 2016 ve fotbale a bude moci naplno český tým podpořit na fotbalových stadionech ve Francii.

Motivace pro výherce je zaručená, ale co ostatní?

Heslo „vítěz bere vše“ v SYNOT TIPu neplatí, proto i další v pořadí získají atraktivní ceny v podobě poukázky na elektroniku v hodnotě 20 000 Kč, poukázky na sportovní potřeby v hodnotě 10 000 Kč, O2 TV na rok zdarma a pátý v pořadí obdrží startovné do další Tour v podobě volné sázky v hodnotě 1 000 Kč.

Ještě nejste do STC přihlášení?

Nevadí, právě teď je ten pravý čas. Pokud ještě nejste členem BENEFIT klubu, tak se nejprve musíte zaregistrovat a v registračním formuláři zatrhnout možnost "Chci se účastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE". Pokud již členem BENEFIT klubu jste, ale nejste přihlášení do naší unikátní soutěže, můžete to napravit v nastavení svého účtu*.

Pokud si nebudete vědět rady, pomůžeme vám na bezplatné lince 800 888 100

* Po přihlášení klikněte na Můj účet > Změna registračních údajů > zatrhněte možnost "Chci se zúčastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE". Totéž můžete provést na samoobslužném terminále.

Články odjinud


Články odjinud