11. října 2017 • 10:00

Sledujte šlágr Sparta - Plzeň živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhecovaná bitva je tady! Připíše si tipér nohaballet výhru 1 046 400 Kč? Sledujte šlágr podzimu mezi Spartou a Plzní v neděli od 18:00 na TV Tipsport a vsaďte si.



Je tady šlágr podzimu, do kterého jdou, stejně jako na jaře, oba soupeři v hodně odlišné situaci. Plzeň zatím letí ligou bez ztráty jediného bodu a po devíti kolech má už sedm bodů náskok na druhou Sigmu. Oproti tomu Sparta dokázala prohrát s posledním Brnem, remizovat s Duklou a poztrácet na první místo už 12 bodů. Má tak před sebou poslední možnost, jak napravit dojem ze zpackaného podzimu. Naváže na jarní výhru? Věří tomu jenom 10 % sázkařů v kurzu 2,52:1. Drtivá většina tipů, přes osmdesát procent, totiž míří na Plzeň za 2,99:1.

Na milionovou výhru pak míří tipér s přezdívkou noahballet. Ten se totiž přiklání k většině svých kolegů, když věří v neděli Plzni. Na tiket pak přidal ještě dva volební výsledky, pořadí Šerifu Tirapsol ve své skupině Evropské ligy a jde si pro úžasnou výhru 1 046 400 Kč!

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud