12. prosince 2018 • 00:00

Připravte se na zimu a lyžařské svahy!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vánoce se blíží mílovými kroky, a právě teď nastal ten správný čas doplnit zimní zásoby oblečení. Chcete se teple a pohodlně obléknout do chladného počasí? Plánujete zimní dovolenou a sháníte kvalitní výbavu na sjezdovky pro sebe i děti? Společnost ALPINE PRO nyní představila novou zimní kolekci, se kterou na horách zazáříte.  



Teplé zimní bundy na lyžařské svahy

Perfektní lyžařská bunda musí být nejen pohodlná a praktická, ale především funkční – tedy voděodolná a prodyšná. Pokud patříte spíše k rekreačním lyžařům, postačí vám u zimní bundy vodní sloupec kolem hodnoty 10 000mm. Na levém rukávě bundy by určitě neměla chybět kapsa na skipas a pro vyšší prodyšnost bundy také větrací zipy v podpaží. Na ježdění v prašanu se vám bude hodit sněhový pás a proti větru odepínatelná kapuce. Prohlédněte si aktuální nabídku lyžařských bund ALPINE PRO.

Foto ALPINE PRO

Zajímavou novinkou v kolekci ALPINE PRO jsou lyžařská péřové bundy NEITH, které mají PTX membránu a vodní sloupec 5 000mm. U bundy oceníte nízkou hmotnost a vysokou tepelnou izolaci díky péřové výplni, nechybí větrací zipy v podpaží ani kapsa na skipas a odepínatelný sněhový pás.

Foto ALPINE PRO

Stylové zateplené sukně na Apré-ski

Pokud trávíte více času pod sjezdovkou a chcete být i na sněhu za dámu, budete perfektně vypadat v zimní sukni TRINITY 6, kterou v ALPINE PRO najdete v tradiční černé i růžové variantě. Sukně je vyrobena z ultralehkého materiálu a je potažena ekologickou impregnační úpravou. Střižena je v moderním stylu PUFFY s dekorativním prošitím.

Foto ALPINE PRO

Zimní boty s hřejivým kožíškem a protiskluzovou úpravou

Nezbytnou zimní výbavou jsou i kvalitní vysoké boty s příjemným hřejivým kožíškem. Novinkou v zimní obuvi ALPINE PRO jsou dámské boty ANAHITA s prvotřídní podešví VIBRAM ARCTIC GRIP, která zaručuje nesmekavost a oděruodolnost obuvi i v náročném terénu. Aby zimní obuv obstála ve sněhu i dešti, vybírejte obuv s voděodolnou membránou PTX, která zvýší vaše pohodlí.

Foto ALPINE PRO

Více produktů ze zimní kolekce ALPINE PRO naleznete na e-shopu www.alpinepro.cz

Články odjinud


Články odjinud