31. května 2021 • 00:00

Nealkoholické pivo Krušovice bude hitem letní sezóny

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dát si na zahrádce vychlazené pivo – to je nádhera. Kdo by to neměl rád. Ale ne vždycky si můžete dopřát alkoholickou variantu. Vychutnejte si nové Královsky hořké nealko, které uspokojí vaše chutě.



Po čem Češi touží

Před pár lety byl obrovský boom ochucených piv a našly si své místo na každé grilovačce. Stálicemi jsou ovšem nealko piva, které je dobré mít v zásobě. Pořádáte grilovačku pro své přátele? Určitě někdo bude řídit a nebude si moci s vámi cinknout. Dopřejte sobě i svým hostům originální plnou chuť Královsky hořkého nealko piva od Krušovic. Dostane vás typicky hořká sladová chuť, která vás uhrane.

Foto Heineken Česká republika, a.s.

Chcete ho ochutnat? Přihlaste se do testování

Zapojte se do testování nového Královsky hořkého nealka od Krušovic. Vyzkoušejte jeho jedinečnou chuť. Je to velmi snadné. Stačí vyplnit na této stránce krátký formulář (viz níže) a můžete se těšit na nový královský ležák. Novinku vám zašleme domů i s návodem na správné podávání a vy se s námi pak podělíte o své chuťové dojmy. Celkem 60 z vás bude mít jedinečnou možnost otestovat nové nealko pivo v praxi. Po jeho vyzkoušení vás budeme kontaktovat e-mailem s krátkým dotazníkem. Těšíme se na vaše zkušenosti!

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

 

Články odjinud


Články odjinud