21. září 2021 • 00:00

Zaběhněte si nejrychlejší sprint v životě

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začátkem září byla uvedena nová verze nejrychlejší boty značky adidas. V loňském roce model ADIZERO ADIOS PRO debutoval s velkým ohlasem a hned se v něm překonávaly světové rekordy. Ten svůj můžete stanovit i vy na Výstavišti Holešovice, kde je možné si do 23. září tento model otestovat a zaběhnout v něm nejrychlejších 40 metrů v životě. Podaří se vám porazit třeba Lukáše Váchu? Tři nejrychlejší ženy a muži získají model z řady adizero Boston 10.



Nové běžecké boty vyzkoušel i fotbalista Lukáš Vácha Nové běžecké boty vyzkoušel i fotbalista Lukáš VáchaFoto adidas ČR s.r.o.

V návaznosti na uvedení novinky se v neděli 12. září v sídle společnosti adidas v německém Herzogenaurachu uskutečnil závod ADIZERO: ROAD TO RECORDS, kde se více než 80 sportovců adidasu, včetně RunCzech Racing Teamu, pokusilo překonat světové rekordy. A to se bezesporu povedlo – v závodech žen na 5 km a 10 km padly hned dva světové rekordy. Agnes Jebet Tiropová vytvořila nový ženský světový rekord na 10 km s časem 30:01, kdy z 19 let starého rekordu ukrojila 28 sekund. Etiopanka Senbere Teferiová pak překonala světový ženský rekord na 5 km o 15 sekund časem 14:29.

A závody budou pokračovat i u nás. Od pondělí 13. 9. do čtvrtka 23. 9. si bude moci každý, kdo miluje svižný běh a rychlost, vyzkoušet novinku ADIDAS ADIZERO ADIOS PRO 2 a zaběhnout si v ní nejrychlejší sprint svého života. Na Bruselské cestě na Výstavišti pro vás totiž adidas a RunCzech postavily speciální měřenou běžeckou dráhu na 40 m, kde si v botech adizero můžete zkusit, co to znamená běžet jako vítr na maximum. Více najdete na: https://www.facebook.com/events/1020647775366864.

Běžecký model ADIDAS ADIZERO ADIOS PRO je k dispozici na adidas.cz/obuv-beh.

Foto adidas ČR s.r.o.

Články odjinud


Články odjinud