10. února 2022 • 10:00

Sportovci soutěží o medaile, vy kvízujte o raškovky!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svátek sportu je v čínském Pekingu v plném proudu, českým sportovcům se daří a popřejme jim hodně štěstí. Pokud vás úspěch našich sportovců namotivoval, tak prověřte své znalosti v aplikaci Kvízuj, kde můžete každý den hrát o legendární raškovky ve speciálním olympijském kvízu, který probíhá ve spolupráci s Czechteam.TV.



Co to je?

Kvízuj je zbrusu nová česká soutěžní aplikace, ve které můžete každý den hrát, neboli kvízovat, o reálné peníze a jiné odměny. Nejlepší je, že kvízovat můžete odkudkoli a zcela zdarma a stačí vám jen váš mobilní telefon s připojením k internetu, takže se do toho můžete pustit klidně teď hned. Pokud ale ještě nejste plně rozhodnutí, tak čtěte dále.

TIP: Soutěžte o raškovky. Speciální olympijský kvíz ve spolupráci s Czechteam.TV najdete v aplikaci Kvízuj - pro iOS stahujte zde, pro Android zde.

Jak to funguje?

Vyzkoušejte si základní denní kvízy, ve kterých se můžete těšit na deset otázek. K jejich překonání máte tři životy, díky kterým vás nemusí mrzet, pokud nebudete znát správnou odpověď na některou z otázek a tři nápovědy, které vám kvízování usnadní. Ale pozor, jde vám o čas, takže čím dříve odpovíte, tím více bodů získáte!

Jak vyhraji peníze?

Skutečné peníze získáváte za úspěšné kvízování. To, jak se vám daří, můžete v poklidu sledovat na vašem profilu přímo v aplikaci Kvízuj. Na stejném místě si také můžete své vykvízované peníze nechat poslat přímo na vlastní bankovní účet.

Jak mohu soutěžit o ceny?

Kromě denních kvízů v 6 kategoriích (věda, umění, historie, geografie, sport a různé) na vás v aplikaci čekají také týdenní slosování a sponzorované soutěže. Pokud se vám podaří vykvízovat určitý počet bodů, tak se každý týden automaticky dostáváte do slosování o parádní ceny! Ve sponzorovaných kvízech pak získáváte šanci vyhrát některou z předem oznámených odměn.

Jste připraveni začít kvízovat? Tak pojďme na to!

Aplikaci pro iOS stahujte zde. Aplikaci pro Android zde.

Články odjinud


Články odjinud