22. prosince 2008 • 23:05

Demichelisův poklad: Evangelina

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na světě byste letos nenašli mnoho šťastnějších chlapíků, než je Martin Demichelis, argentinský obránce Bayernu Mnichov. Na fotbalovém hřišti exceluje a navíc má doma zlatý poklad jménem Evangelina... Stříbrný šperk, který je důkazem jejich lásky, proto střetí jako oko v hlavě.



Do osmifinále Ligy mistrů vylosovali nedávno Bayernu nejschůdnějšího možného soupeře, Sporting Lisabon. Bavoři se tak vyhnuli Realu Madrid, Chelsea nebo Arsenalu. Inu, měli štěstí. Ale Demichelise to jistě nepřekvapilo, pro něj byl totiž šťastný celý rok 2008.

Evangelina EvangelinaFoto internet


Byl to totiž rok lásky. Rok, kdy ho na prsteníčku levé ruky hřál talisman jeho vztahu s moderátorkou Evangelinou Anderssonovou. „Ten prsten je ze stříbra a je z klenotnictví Bulgari. Evangelina má úplně stejný. Darovali jsme si je na svatého Valentýna. Jako důkaz naší lásky. Ale oficiální zásnubní prsten to není,“ usmívá se Demichelis.

Už je to víc než rok, co si Demichelis přivedl svou překrásnou vyvolenou z rodné Argentiny k sobě do Mnichova. A v květnu by měl přijít na svět jejich první potomek.

Evangelina EvangelinaFoto internet


Prostě všechno funguje naprosto dokonale. Možná i díky prstenu... „Sundávám ho jen na zápasy,“ prozradil Demichelis německém listu Bild.


Pravidla totiž fotbalistům jakékoli šperky zapovídají, aby nezranily soupeře. „Na rozcvičce ho ještě mívám, ale než opustíme kabinu, těsně před nástupem k utkání, ho políbím, vzpomenu si na Evangelinu a pak ho uložím na bezpečné místo.“

Evangelina EvangelinaFoto internet

V roce 2008 vyhrál s Bayernem bundesligu i německý pohár a jako obránce spoluvytvořil jeden mimořádný rekord: ve 34 zápasech dokázali soupeři rozčeřit mnichovskou síť jen 21 góly. Statistiky jasně určily, že Demichelis byl nejlepším obráncem celé ligy.

Evangelina EvangelinaFoto internet

A velkým vyznamenáním pro něj byla i nominace na mezistátní zápas ve Skotsku. Proč? Inu proto, že argentinský tým pro tenhle mač poprvé skládal „božský“ Diego Armando Maradona...

Evangelina EvangelinaFoto internet

Demichelis věří, že štěstí se ho bude držet i v novém roce 2009. A počítá s tím, že se na jeho ruce objeví ještě jeden prsten, svatební. „Až se narodí malé, chceme se s Evangelinou vzít.“
Dva prsteny, dvojité štěstí...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud