5. ledna 2009 • 07:00

Phelps tloustne a randí s hanbatou servírkou

Autor: ahm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Tloustne, vrhnul se na poker a sbalil servírku z nočního klubu. Michael Phelps, plavecký fenomén, dokázal od letní olympiády rozdělit Ameriku na dva tábory. Jedni mu drží palce, druzí si ťukají na čelo.



„Co se sebou v novém roce udělá?“ptají se obě strany.

„Je potetovaná, živí se jako servírka v nočním klubu jednoho z kasín ve Vegas, přivydělává si pózováním pro více či méně slušné servery. No prostě nic, co by vaši matku nadchlo,“ popsal New York Post slečnu Carolinu „Paz“ Palovou, lásku zlatého olympionika.

Nová láska Michaela PhelpseFoto Internet


Potkal ji v Las Vegas, světovém centru hazardu. Po hrách v Pekingu se totiž Phelps zcela vážně vrhnul na poker. Absolvoval několik turnajů a údajně si nevedl špatně. „Strašně mě to baví,“ svěřil se magazínu People. „A cítím, že se můžu zlepšovat.“

„Jenže Amerika chce slyšet, jak se její sportovní hrdina připravuje na velké závody. Téma poker a Phelps ji moc nezajímá,“ napsal Baltimore Sun.

Osminásobný vítěz z Pekingu celý podzim plavání moc nedal. „Být dva, tři dny v kuse doma, to se mi od léta povedlo jen párkrát. Na pořádné tréninky nemám čas. Ve formě rozhodně nejsem,“ přiznal otevřeně deníku Baltimore Sun.

Musel absolvovat řadu sponzorských akcí. Díky svému olympijskému úspěchu se ale dostal i na prestižní podniky, jako je výroční předávání cen MTV nebo televizní talkshow Saturday Night Live, kde ho to prý maximálně bavilo.

„Potkal jsem snad celou Ameriku. Jediný, s kým jsem si nepotřásl rukou, je Michael Jordan,“ lituje Phelps toho, že s basketbalovou legendou se jeho cesty nezkřížily. „Chtěl bych pro plavání udělat to, co on dokázal pro popularitu basketu.“

K Phelpsovým povinnostem patřilo i turné, kterým propagoval svoji autobiografickou knihu.

Ovšem zlatý plavec si v nabitém programu zvládnul udělat čas i jenom na sebe. Právě pokerovým pobytem a láskou v Las Vegas „hodný hoch“ a syn středoškolské učitelky svoje spoluobčany trochu překvapil.

„Americe se při seznámení s Carolinou protočily panenky,“ napsal britský Daily Mail. „Náš hrdina má, dejme tomu, známost,“ uvedl uštěpačně magazín People.

Nová láska Michaela PhelpseFoto Internet


Možná nejslavnější zastánkyni Phelps našel v Amandě Beardové, kolegyni z plavecké reprezentace. „Dokážu si představit, jaká je to pohoda vyhodit si z kopýtka a vodit se za ruku s holkama,“ řekla serveru E!Online. „Nechte ho, ať si užívá. Život v bazénu je někdy, tedy spíš většinou, pořádně nudný,“ dodala.

„Když celý den neděláte nic jiného, než že polykáte kilometry, tak si potřebujete odfrknout. A on umí trénovat jak zběsilý, proto je nejlepší,“ řekla Beardová, která v minulosti neměla problém pózovat nahá pro reklamní účely.

Phelpsovi jeho chování nemůže odpustit Baltimore Sun z jeho rodného města. „Je mu třiadvacet, ale spíš to vypadá, že z bazénu se do světa vydal věkem dospělý chlap s chováním puberťáka. Tím, že má spoustu peněz a času a že se kolem něj motají všeho schopné slečny, je to jen horší.“

Všichni věří, že Phelps nezapomněl na svůj plán, totiž absolvovat všechny velké podniky a plavat i na olympiádě v roce 2012. „Měl by s přípravou začít co nejdřív,“ radí mu v Baltimore Sun. „Docela nám, chlapec, od Pekingu ztloustnul.“

Nová láska Michaela Phelpse
Nová láska Michaela Phelpse

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud