20. července 2010 • 15:15

Ashleyho Colea na Campbellově svatbě vybučeli

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco v Česku jsme o víkendu sledovali svatbu Radka Štěpánka s Nicole Vaidišovou, o veselky sportovních celebrit nebyla nouze ani ve světě. Na Slovensku si svou přítelkyni Janku vzal Marián Hossa, oženil se i nizozemský fotbalový hrdina Wesley Sneijder. Největší koncentrace slavných fotbalistů ovšem byla v sobotu v anglickém Cobridgi, kde své ano řekl obránce Arsenalu Sol Campbell.



Velkolepá svatba s Fionou Barratovou ale dost zhořkla Campbellovu dlouholetému kamarádovi Ashley Coleovi. Toho totiž shromáždění fanoušci nekompromisně "vybučeli".

Zatímco další pozvané hvězdy jako třeba obránce Manchesteru United Rio Ferdinand, staří hrdinové Arsenalu Martin Keown a David Seaman či hvězdný televizní šéfkuchař Ainsley Harriot si užívali nadšených ovací přítomných diváků, milostnými pletkami opředený Cole si vysloužil jen posměšky a potupné bučení.

Anglický fotbalista Sol Campbell si vzal o šest let mladší architektku Fionu Barratt Anglický fotbalista Sol Campbell si vzal o šest let mladší architektku Fionu BarrattFoto Profimedia.cz
"Snažil se bučení ignorovat a kráčel rázně přímo do kostela, ale rozhodně mu to nebylo příjemné," prohlásil jeden z přihlížejících na adresu anglického reprezentanta, kterého mají fanoušci na mušce už od jeho rozchodu s oblíbenou zpěvačkou Cheryl Tweedy.

Definitivní ránu své popularitě ale zasadil ve chvíli, kdy si před odjezdem na přípravný kemp před světovým šampionátem napsal do profilu na BlackBerry osudnou větu: Nenávidím Anglii a ty zasr... lidi."

Bývalý anglický reprezentant Sol Campbell si v kostele v Corbridge vzal o šest let mladší architektku Fionu Barratt.

Rosického spoluhráč z Arsenalu dal ženě svého srdce zásnubní prsten za 100 tisíc liber (zhruba tři miliony korun).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud