18. září 2010 • 19:30

Otec Rooneyho prostitutky: Dostal infarkt!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdrcený otec Jenny Thompsonové, prostitutky, se kterou si užíval Wayne Rooney během těhotenství své ženy, dostal infarkt a je ve vážném stavu v nemocnici.



Respektovaný inženýr v ropném průmyslu Hamish Thompson (55) odvážel se svou ženou syna Maxe na univerzitu, když se mu udělalo slabo. Podařilo se mu zastavit, vypotácel se z auta a došel do lobby jednoho z londýnských hotelů, kde se zhroutil.

Okamžitě byl převezen do nemocnice, kde bojoval o život. Lékaři podle deníku The Sun popsali v pátek večer jeho stav jako stabilizovaný.


Infarkt přišel jen týden poté, co se Thompson veřejně omluvil Rooneyho manželce Coleen za to, co jí jeho dcera způsobila.

Jenny Thompson (21), černá ovce výborně situované rodiny, si nechala od Rooneyho platit 1 200 liber za noc, útočné eso Manchesteru United si s luxusní prostitutkou užívalo ve chvílích, kdy jeho žena doma čekala narození potomka.

Wayne Rooney napálil míč od švýcara Stephana Grichtinga
Wayne Rooney napálil míč od švýcara Stephana Grichtinga

Podle zdrojů The Sun hned poté, co Hamish Thompson dostal infarkt, volala jeho žena dceři a všechno jí vyčetla. "Doufám, že jsi na sebe hrdá," vybafla na Jenny, která se prý rozbrečela.

"Nejhorší den v životě," napsala pak svým přátelům přes Blackberry. "Modlím se za otce," dodala.

Rooneyho manželka Coleen po vypuknutí aféry s prostitutkami prchla k rodičům, ale před pár dny dala nevěrnému fotbalistovi ještě "jednu poslední šanci" a přestěhovala se zpátky.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud