15. ledna 2011 • 13:19

Průšvihář Kováč a krásná Medková: Čekají druhé dítě!

Autor: Blesk Tomáš Koníček
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bude radosti! Bývalý fotbalový reprezentant Radoslav Kováč (31) a modelka Klára Medková (27) spolu čekají dítě. Informaci Blesku potvrdil zdroj z jejich blízkého okolí. Pro jeden z nejpohlednějších českých párů, který je spolu už téměř sedm let a loni v létě se vzal, to bude druhý potomek. Doma už mají syna Radka, který 4. března oslaví druhé narozeniny.



Blesk.cz

Bývalá česká vicemiss Medková byla v době Kováčova angažmá ve West Hamu považována za jednu z nejhezčích manželek nebo přítelkyň fotbalistů z anglické Premier League. A pořád jí to sluší i s malým capartem.

„Radek je pohodové miminko. Takové bych přála všem svým kamarádkám,“ pochlubila se Klára, když bylo synovi deset měsíců. A s děckem se zřejmě polepšil i jeho tatínek, který svého synka pravidelně koupe.


Obránce West Hamu však proslul hlavně průšvihy, kvůli nimž na začátku loňského roku přestal být nominován do reprezentace, které se vzápětí vzdal.

Několikrát byl vyfocen, jak močí na veřejnosti, mimo jiné i v den, kdy zapíjel narození syna. Nakonec byl i účastníkem slavné »pitky« po prohraném zápase minulé kvalifi kace v Praze se Slováky.

V létě 2008 se zase blýskl při divoké akci se spoluhráči Feninem a Ujfalušim, když po redaktorce deníku Aha! požadoval orální sex. Teď jsou však všechny jeho hříchy (alespoň u něj doma) zapomenuty. Kováč se stává rodinným typem. Druhé dítě je toho jasným důkazem...

Medková sleduje snažení svého partnera.
Medková sleduje snažení svého partnera.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud