16. června 2011 • 23:30

Šeredová jako popelka: Gigi na svatbě ušetřil!

Autor: gam
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Modelka Alena Šeredová (30) a italský fotbalista Gigi Buffon (33) pojali svou svatbu celkem skromně. Na to, kolik miliónů ročně Gigi vydělává, nebyla svatba ničím okázalá. Dokonce i nevěsta na sobě šetřila. Šaty si vybrala sama a kdo by u modelky čekal věhlasnou značku, tak by se zmýlil.



Celý svatební obřad se odehrál na Vyšehradě v bazilice sv. Petra a Pavla. Ta byla zdobená pouze bílými květinami, které byly navezeny jen pár okamžiků před svatbou.

Zaplatit se tak musel jen hodinový pronájem. Svatebčané si také vyhradili místo v nedaleké restauraci, která byl jen pár kroků od baziliky. Odtud pak také Gigi vkráčel po boku své maminky dovnitř.

Nejprve ale přijel drahým autem značky Bentley, stejně tak i Alena Šeredová, ta si ale vybrala bílý Rolls Royce.

Když obřad skončil, pár se přesunul na veselku do hotelu Kempinski, který je blízko Obecního domu. Zde pak fotografové zachytili, jak nevěsta hází kytici mezi přítomné ženské osazenstvo a také, jak si hraje se syny Louisem Thomassem a Davidem Lee.

Alena s Gigim pijí na přivítanou šampaňské
Alena s Gigim pijí na přivítanou šampaňské

Na hostině, která byla cca pro šedesát hostů, se podávala jak tradiční česká kuchyně, tak i italské pochoutky. Následný večírek se také konal v hotelu, aby se přítomní hosté mohli přímo na místě v klidu vyspat a nemuseli odjíždět v brzkých ranních hodinách pryč.

Celá svatba mohla novomanžele vyjít tak maximálně na milión korun, což je u takové fotbalové hvězdy, která si ročně vydělá desítky miliónů neobvyklé. Inu v jednoduchosti je krása...

Vstoupit do diskuse
13
Články odjinud


Články odjinud