10. července 2011 • 21:15

Beckhamovi se dočkali. Mají dceru Harper Seven

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
31
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně! David a Victoria Beckhamovi se dočkali svého čtvrtého potomka. Po třech klucích se slavná rodina rozrostla o první tolik vytouženou dcerku, které dali jméno Harper Seven Beckham. Nový přírůstek do rodiny přišel na svět v neděli pět minut před osmou hodinou ranní v Los Angeles. Dívka váží necelá tři a půl kila a dle lékařů je matka i dítě v naprostém pořádku.

 

 



"Šťastná a zdravá přišla na svět v 7:55 dnes ráno v nemocnici Cedars Sinai v Los Angeles. Brooklyn, Romeo a Cruz se nemůžou dočkat až jejich sestřičku přivítají do rodiny," řekl mluvčí.

"Velká gratulace mojí švagrové a velkýmu bráchovi k narození krásné holčičky. Nemůžu se dočkat, až vás všechny uvidím," vzkázala z Anglie Davidova sestra.


V jedné nesledovanějších rodin britského impéria vládli do této chvíle jen potomci mužského pohlaví a bylo jasné, že jak David, tak jeho žena Victoria by na svět rádi přivedli dívku. Toto přání se jim konečně splnilo.

Slavný pár je spolu již téměř dvanáct let a jak to tak vypadá, i přes některé aférky, kterými si oba prošli, jejich vztah funguje.

Victoria Beckham čeká s manželem Davidem už čtvrté dítěFoto ČTK, SCAN, EPA, Reuters
Ostře sledovaný pár je už doslova zasypán gratulacemi z celého světa. Stranou nezůstal ani princ William s manželkou Catherine.

"Victoria vypadá nádherně. Je fantastické, být u toho. Jsou to nejlepší chvíle života," napsala na svých stránkách hvězda Los Angeles Gallaxy David Beckham.

Jeho žena Victoria se ještě těsně před termínem porodu věnovala navrhování nových modelů a zúčastňovala se celé řady významných akcí. Na posledním setkání s princem Williamem a jeho ženou však již chyběla.

"Victoria chtěla moc přijít, ale je moc unavená. Přeje vám však mnoho štěstí do společného života," omlouval absenci své ženy šestatřicetiletý Beckham.

"Vyřiďte, že ji i vám přejeme jen to nejlepší a hodně štěstí. Jsou to pro vás nádherné dny, buďte šťastní. Jste skvělí lidé," odvětil slavnému fotbalistovi princ William.

Teď se tedy David a Victoria konečně dočkali.

Takhle David Beckham vyfotil svou manželku Victorii pár dní před porodem.
Takhle David Beckham vyfotil svou manželku Victorii pár dní před porodem.

Vstoupit do diskuse
31
Články odjinud


Články odjinud