4. října 2010 • 22:12

Navrátilová: Chci nový vztah. A adoptovat dítě

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární tenistka Martina Navrátilová (53) má za sebou možná nejtěžší období v životě. S rakovinou se ovšem vypořádala a teď opět kouká do budoucna. Ráda by našla dlouhodobý vztah a možná by se nebránila ani tomu adoptovat dítě.



"Možná mi to není souzené," říká Navrátilová o trvalém vztahu. "Uvidíme. Vždycky jsem si myslela, že bych mohla zestárnout vedle jednoho člověka, jedné ženy - ale zatím to tak nefungovalo," přiznala v rozhovoru pro časopis Hello.

"Někdo se zamiluje do té pravé osoby v 25, jiný v 55 a někdo nikdy," podotkla wimbledonská hrdinka, která se v roce 2008 rozešla s Toni Laytonovou, s níž chodila osm let.

Jenže "rozvod" probíhal hodně bouřlivě a Navrátilová by své exmilence měla zaplatit asi tři miliony dolarů (54 milionů korun).

V současnosti se mluví o jejím vztahu s poslední miss Sovětského svazu Julií Lemigovou. Podle Navrátilové už je ale každopádně pozdě na to, aby měla své vlastní děti.

Martina Navrátilová v královské lóži při letošním Wimbledonu
Martina Navrátilová v královské lóži při letošním Wimbledonu


"Chtěla bych je mít v pěkném vztahu a zatím jsem nikdy nebyla s nikým tak dlouho," přiznala Navrátilová. Jedinou možností tak pro ni může být adopce. "Je to možné," připustila.

"Ale víte, já mám dvě neteře (Martinu 13 a Janu 6), takže se cítím, jako bych dvě děti měla. Nemám pocit, že by v mém životě něco chybělo. Ale kdyby se mi na prahu objevilo desetileté dítě, tak si jsem jistá, že bych se o něho dokázala postarat," dodala Martina navrátilová.

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud