7. dubna 2012 • 20:00

Štěpánek: Špinavá pí**? Nic takového jsem Tipsarevičovi neřekl

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nic takového jsem neřekl! Radek Štěpánek se dál brání nařčení srbského tenisty Janka Tipsareviče, kterému měl po páteční dvouhře říct, že je "smradlavá pí**". „Neřekl jsem mu to, co tvrdí,“ kroutí odmítavě hlavou třiatřicetiletý tenista a žádá o klid na vítězné dokončení čtvrtfinále Davis Cupu se Srby. V tom Češi po čtyřhře vedou 2:1.



Tipsarevič, který již v pátek po utkání obvinil Štěpánka z vulgární urážky a toho, že mu ukázal prostředníček, pokračoval ve své kampani i v sobotu. Na Twitter umístil obrázek, který pořídil srbský fotograf, na němž je zřetelně vidět Štěpánkův zdvižený prst.

Štěpánkova obhajoba nerozporuje vztyčený prst, je však postavená na faktu, že z úst nevypustil vulgární urážku, o níž Tipsarevič mluví. „Určitě není pravda to, co říká. A ruku jsem mu podal, to jste všichni viděli,“ pravil po vítězné čtyřhře, kdy se poprvé k Tipsarevičovým atakům krátce vyjádřil.

O celé kauze se Štěpánek prý dozvěděl až v sobotu ráno. „A míjí mě velkým obloukem. Soustředím se jen a jen na zápas. Teď není čas tuhle situaci rozebírat, potřebujeme si odpočinout a zítra utkání dorazit,“ žádal novináře.

Na přímý dotaz Sportu, zad tedy Tipsarevič lže, Štěpánek zopakoval: „Neřekl jsem mu to, co tvrdí. A měl by se sám podívat na to, jak maže na v pátém setu stopy balónů při brejkbolech a jak po dvojdopadu ,míčku ukazuje zatnutou pěst, to není úplně fér. Teď ale potřebuju odpočívat a neřešit to.“

Takhle ukázal Radek Štěpánek Janko Tipsarevičovi prostředníček
Takhle ukázal Radek Štěpánek Janko Tipsarevičovi prostředníček

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud