7. listopadu 2018 • 11:54

Kvitová vynechá trénink, na finále Fed Cupu by měla být připravena

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenistka Petra Kvitová vynechá kvůli zvýšené teplotě dnešní trénink před finále Fed Cupu. Tým v čele s kapitánem Petrem Pálou věří, že o víkendu proti Američankám ve vyprodané O2 areně v Praze nastoupí.



Pětinásobná vítězka týmové soutěže Kvitová užívala antibiotika minulý týden po Turnaji mistryň v Singapuru. V úterý si zatrénovala patnáct minut a před dnešním programem kapitán Pála oznámil, že se na kurtu neobjeví vůbec.

"Petra měla zvýšenou teplotu. Po dohodě s doktory jsme rozhodli, že do haly nepojede, nepůjde trénovat," řekl Pála novinářům. "Nic nenasvědčuje tomu, že by neměla o víkendu nastoupit a nikdo si nepřipouští, že by neměla hrát," dodal.

České tenistky už přišly před finále o zraněnou světovou osmičku Karolínu Plíškovou . Případná neúčast dvojnásobné wimbledonské vítězky Kvitové by byla citelným oslabením.

Na finále se připravují Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová a k týmu se poprvé připojila Barbora Krejčíková, náhradnice za Plíškovou. "Moc se těším na premiéru. Jsem ráda, že už jsem v týmu a začnu svůj první den," řekla Krejčíková, která se Siniakovou vyhrála Roland Garros, Wimbledon a jsou světovými jedničkami ve čtyřhře.

Siniakovou můžou čekat dva náročné dny. Teoreticky může odehrát obě dvouhry a k tomu závěrečnou čtyřhru. "Budu připravena," ujistila.

V O2 areně se finišuje s přípravami na víkendové finále Fed Cupu
V O2 areně se finišuje s přípravami na víkendové finále Fed Cupu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud