23. července 2011 • 15:00

Djokovič provokuje Nadala: Co dáš, když mě zastřelí?!

Autor: kre (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenisového titána Rafaela Nadala (25) trápí bolavý vřed. Ten prevít se jmenuje Novak Djokovič (24). Srbský hráč Španěla ničí: Porazil ho v posledních pěti zápasech (vždy ve finále) a uzmul mu pozici světové jedničky. Teď ho navíc provokuje – nechal na sebe mířit pistolí a prohlásil: „Rafo, kolik zaplatíš, když mě zastřelí?!“



Blesk.cz

Djokovič prožívá sezonu snů, vyhrál 48 zápasů, ztratil jen jediný. Už mu z toho asi maličko hrabe, a tak soupeře dráždí nevhodnými vtípky.

Jeho terčem se stal Nadal (2. v žebříčku), který na něj od začátku roku nemůže vyzrát. Kvůli finálovým porážkám ho srbský mág připravil na prémiích o 39 milionů korun!

Proto se Novak nechal vyfotit ve chvíli, kdy na něj míří spoluhráč z daviscupového týmu Janko Tipsarevič pistolí. Snímek pak umístil na sociální internetovou síť Facebook a napsal pod něj dotaz, kolik Rafa dá, pokud bude zabit.

Djokovič s Tipsarevičem sice brzo obrázek smazali, ale bylo už pozdě. Mezi fanoušky se nyní šíří jako lavina. „Tohle byl Novakův první špatný úder v sezoně,“ vyjádřil se o Djokovičově nemístném žertu jeden z příznivců. Jak asi zareaguje Nadal?

Novak Djokovič se nechal vyfotit ve chvíli, kdy na něj míří spoluhráč z daviscupového týmu Janko Tipsarevič
Novak Djokovič se nechal vyfotit ve chvíli, kdy na něj míří spoluhráč z daviscupového týmu Janko Tipsarevič

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud