18. ledna 2012 • 14:40

VIDEO: Podavačka míčků prchala na kurtu před švábem

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stovky hodin napínavých tenisových bitev, tisíce výměn, odehraných míčků. Ale taky řady kuriozit. K veselé situaci došlo při utkání letošního Australian Open. Na kurtu se objevil šváb, kterého musela odklízet mladá sběrařka. Podle záznamu je nad slunce jasné, že se jí to pranic nelíbilo.



Austrálie. Místo, kde pavouků, hadů, štírů, ještěrů a dalších roztodivných živočichů najdete opravdu požehnaně. Na vlastní kůži to pocítila i sběračka míčků na právě probíhajícím tenisovém Australian Open.

K celé příhodě došlo v utkání domácího hráče Lleytona Hewitta s Cedrikem Marselem Stebem (Hewitt vyhrál 3:1 na sety). Německý tenista před zahájením jedné z výměn zastavil hru a raketou ukázal na zem, kde pobíhal malý šváb.

Stebe černého brouka nechtěl zlikvidovat, nemilého úkolu se tedy musela ujmout mladá sběračka míčů. Nebojácná slečna švába vzala do ruky a statečně ho odnášela z kurtu. Celá situace připomíná televizní reality show, kde musí soutěžící plnit nepříjemné úkoly.

Mladé dívence ke vší smůle šváb vypadl na zem, leknutím pištěla a před zaplněnými tribunami prchala co nejdál od něj. Inu, i takové situace přináší první grandslamový tenisový turnaj roku.



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud