Pavel Novotný
25. ledna 2013 • 18:00

Doktore, pomoc! Nole "bojoval" o život legendárního Leconta

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zcela zbytečně si v semifinále Australian Open musel na dvorci připadat David Ferrer. Světová jednička Novak Djokovič svého soupeře vyhnal z dvorce za 89 minut, když mu dovolil uhrát pouhých pět her.



Krátký duel musel být pro rodáka z Bělehradu po téměř pětihodinovém osmifinálovém duelu s Wawrinkou skutečným balzámem.

Asi ani on nečekal, že zápas se světovou pětkou bude ještě výrazně kratší, než dvě a půl hodinu trvající mač s Tomášem Berdychem, který se postavil srbské mašině do cesty ve  čtvrtfinále.

Není se čemu divit, že pětinásobný grandslamový vítěz měl dostatek sil na to, aby pobavil australské diváky na centrálním dvorce Roda Lavera.


Na svou chvíli si počkal během exhibičního klání tenisových legend. Lékaře si v nadsázce povolal během "slabší" chvilky známý bavič Henry Leconte.

Na centru se však neobjevil lékař, ale právě úřadující světová jednička, která byla stylově oblečena do bílého se znakem červeného kříže na hrudi a zádech.


Devětačtyřicetiletého Francouze nejdříve pečlivě vyšetřil stetoskopem, aby si ho následně položil na zem a zahájil masáž srdce spojenou s umělým dýcháním.

"Diagnózu určí můj asistent, ale je jisté, že bude nutná dlouhodobá léčba," bavil fanoušky v Austrálii Novak.

Djokovič na svůj třetí titul v řadě z Australian Open zaútočí ve finálovém duelu proti Andy Murraymu, který si v pěti setech poradil s Rogerem Federerem. Bude mít populární Nole náladu i po něm?

VIDEO: Nole bavil diváky na Australian Open



Světová jednička se vyzná i v lékařském řemesl
Světová jednička se vyzná i v lékařském řemesl

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud