27. července 2007 • 00:00

Dlouhý si zahraje finále

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lukáš Dlouhý prokazuje své kvality ve čtyřhře. V Umagu ho čeká už čtvrté letošní finále, tentokrát ve dvojici se Slovákem Michalem Mertiňákem.



Český tenista Lukáš Dlouhý postoupil počtvrté v sezoně do finále čtyřhry. Se Slovákem Michalem Mertiňákem porazili v chorvatském Umagu v semifinále domácí dvojici Marin Čilič, Lovro Zovko hladce 6:3, 6:2. Své finálové soupeře druzí nasazení deblisté zatím neznají. Dlouhý letos zatím slavil úspěchy s Pavlem Víznerem, s nímž zvítězili v brazilském Costa Do Sauipe a hráli finále v Acapulku a na Roland Garros. Ve dvouhře pokračuje ve vítězném tažení turnajem srbský tenista Viktor Troicki. Překvapivý přemožitel světové trojky a nejvýše nasazeného Srba Novaka Djokoviče ze druhého kola ve čtvrtfinále porazil Argentince Carlose Berlocqa 7:5 a 6:2. V semifinále podniku dotovaného částkou 353.450 eur Troicki narazí na Rumuna Andreje Pavla.


Dvouhra - čtvrtfinále:
Pavel (Rum.) - Volandri (7-It.) 1:6, 6:2, 6:3, Troicki (Srb.) - Berlocq (Arg.) 7:5, 6:2, Caňas (5-Arg.) - Simon (Fr.) 6:2, 6:1, Moya (6) - Ferrer (4-oba Šp.) 7:5, 6:4. Semifinálové dvojice:
Caňas - Moya, Pavel - Troicki. Čtyřhra - semifinále:
Dlouhý, Mertiňák (2-ČR/SR) - Čilič, Zovko (Chorv.) 6:3, 6:2. Čtvrtfinále:
Levinský, Škoch (1-ČR) - Fabbri, Berlocq (Arg.) 6:0, 2:6, 11:9.

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud