17. listopadu 2010 • 10:38

VIDEO: Břídil století! Netrefil úplně prázdnou bránu

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Snad každý týden se objeví na internetu video s titulkem, který hlásí: tohle byla největší minela v historii. Jenže nešťastník Fahad Khalfan z Kataru spálil stoprocentní gólovou šanci takovým způsobem, že si tenhle "titul" právem zaslouží.



Čtvrtfinále fotbalového turnaje na Asijských hrách mezi Katarem a Uzbekistánem skončilo po základní hrací době 0:0 a právě začalo prodloužení.

Fahad Khalfan nevěřícně zírá: Jak jsem tohle mohl nedat? Fahad Khalfan nevěřícně zírá: Jak jsem tohle mohl nedat?Foto /YouTube/

Uzbecký gólman záhadně minul míč, který mu prošel mezi nohama a osmnáctiletý útočník Khalfan se ocitá ve své životní šanci.

Doběhne před prázdnou branku a levačkou chce poslat míč na vzdálenější tyč. A to byla chyba. Jeho pokus se právě o pravou tyčku zastaví a odráží zpátky do hřiště. Katar nakonec prohrává 0:1 a šance na medaili je v tahu.

V očích osmnáctiletého útočníka, pro kterého je turnaj jeho první reprezentační příležitostí, se zračí čiré zoufalství. To snad není možné, jak jsem tohle mohl nedat...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud