Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotbalový raubíř Baroš u Krause zjihl: Chci ještě holčičku, prozradil

Autor: iža

Vypadá to, že fotbalový bohém Milan Baroš (31) je definitivně zkrocen. V Show Jana Krause předvedl tvář milého fešáka se smyslem pro rodinný život. Ve speciálním ostravském vydání populárního pořadu vyzpovídal tradičně přímočarý moderátor Jan Kraus Baroše hned zkraje.

Nejprve pochválil Milanův baníkovský patriotismus a zlepšenou image, pak však přišly na řadu otázky na tělo.

 „Proč vás přestali v tureckém Galatasarayi stavět?“ zajímalo Krause. „Že prý jsem moc starý a beru moc peněz. Tak jsem půl roku jen seděl,“ nevykrucoval se »Bary«.

„Ale bylo to hezké sezení, ne?“ rýpl si Kraus. „To jo, až na ten fotbal. Ale v teplém Turecku jsme jako rodina měli největší životní pohodu. I když co se týče fotbalu, tak u mě samozřejmě vede Anglie. To je snad sen každého kluka,“ zrekapituloval de facto svou kariéru v zahraničí.

Nové tetování

Při povídání o Barošově tetování však druhý nejlepší střelec historie reprezentace prozradil i nečekané vyznání. „Místa mám na zádech ještě dost. Mám dva kluky a hrozně bych si přál holčičku,“ přiznal Milan.

 Na těle má zatím jen kérku Panny Marie a synků Patrika (3) s Matteem (1). „Jenže manželka nechce, i když ji pořád přemlouvám,“ postěžoval si naoko na partnerku Terezu.

V tom však Krause napadla spásná myšlenka: „Holku můžete mít přece i s jinou ženou?“ Baroš ho však vtipně uzemnil: „Však já to manželce taky říkám!“ Že by přece jen měl chuť ještě divočit?

Útočník Milan Baroš na červeném gauči přiznal, že nevynechá žádný pořad Jana Krause. Ve speciálním ostravském dílu fotbalový útočník přinesl populárnímu moderátorovi svůj dres z Baníku.
Útočník Milan Baroš na červeném gauči přiznal, že nevynechá žádný pořad Jana Krause. Ve speciálním ostravském dílu fotbalový útočník přinesl populárnímu moderátorovi svůj dres z Baníku.